jobb just nu!

Semestervikarier funktionshinder - psykiatri i Askim-Frölunda-Högsbo 2019

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Askim-Frölunda-Högsbo ligger i den södra delen av Göteborg och har cirka 59 000 invånare. Området sträcker sig över en stor geografisk yta, från Marklandsgatan nära centrala Göteborg till Billdal som gränsar till Halland. Naturen i stadsdelen har en stor variation med närhet till hav, skog, parker och vackra friluftsområden. I stadsdelen arbetar cirka 3 200 medarbetare med att ge service, stöd och omsorg för en bra vardag för göteborgarna. Vi möter stora utmaningar i arbetet och därför är vår kunskap och vårt engagemang avgörande för kvalitén i stadsdelens verksamhet. Vi arbetar med att öka inflytandet för stadens invånare, brukare och medarbetare och tillsammans ska vi skapa en öppen, trygg och jämlik stadsdel där många vill leva, arbeta och bo.

Arbetsuppgifter

Vill du arbeta hos oss i sommar? Vi behöver dig som är engagerad och pålitlig.

Vi söker vikarier inför sommaren till området psykiatri i Askim-Frölunda-Högsbo. På boende med inriktning psykiatri bor brukare med psykiatriska funktionsnedsättningar som schizofreni och psykos. Det finns också boenden som är en del av rättpsykiatrin där vi arbetar med högt säkerhetstänk. Som semestervikarie ansvarar du för dagliga rutiner på boendet så som habilitering, motivering och att stödja brukaren i vardagen. Alla insatser baseras på varje brukares enskilda behov och enligt överenskommen arbets-/genomförandeplan. I arbetsuppgifterna ingår att hjälpa brukarna med mat och städ, medicinhantering enligt delegation samt social dokumentation.

Semesterperioden pågår från juni till augusti. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll, sovande jour samt helger enligt schema. Det finns även vikariat med arbetstid förlagd till natt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill skapa goda relationer och har ett respektfullt bemötande för brukarens integritet.

Vi ser gärna att du har relevant utbildning inom området, till exempel som stödassistent, stödpedagog eller inom beteendevetenskap. Det är meriterande om du har utbildning och/eller erfarenhet av psykiatri, vård- och stödsamordning, motiverande samtal och ESL (ett självständigt liv). Du har ett stort tålamod och är bra på att arbeta situationsanpassat. Du som söker ska ha fyllt 18 år senast 1 juni 2019. För att kunna kommunicera och sköta dokumentation har du god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A844995

Gör ansökan

Övrigt

Du som söker semestervikariat inom område funktionshinder i SDF Askim-Frölunda-Högsbo behöver endast fylla i ansökningsformuläret en gång. Fyll i CV, skriv ett personligt brev och svara på enkäten. I enkäten får du ange önskemål om arbetsplats och geografiskt område, vad du har för utbildning och erfarenhet samt när under semesterperioden du kan arbeta.

Det är Bemanningsenheten i Askim-Frölunda-Högsbo som tar emot din ansökan via ansökningsformuläret och behandlar den åt boende med inriktning funktionshinder i stadsdelen. Anställningen och arbetet kommer därefter vara på respektive enhet. Om du blir aktuell för intervju kommer du att kontaktas.

Vi behandlar alla ansökningar löpande fram till och med semesterperiodernas början.

Förvaltningen har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.