jobb just nu!

Semestervikariat städare, Karlshamn

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Regionservice har en städavdelning i västra Blekinge som sträcker sig från Karlshamn upp till Olofström och ner till Sölvesborg. De är vi som ansvarar för samtliga av förvaltningars lokalvård, vilket innebär dagligstädning, golvvård, storstädning och maskinstädning.

Arbetsuppgifter

När du jobbar hos oss kommer du att få använda dig av modern städutrustning och städmaskiner för att upprätthålla vår höga standard i region Blekinge.
Du kommer ansvara och utföra lokalvård på ett individuellt städområde.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en pågående eller avslutad gymnasieutbildning. Du ska kunna behärska svenska tal och skrift. Erfarenhet av lokalvård med maskinstädning och/eller SRY-utbildning är meriterande.

Stor vikt läggas vid personliga egenskaper som samarbetsförmåga, noggrannhet att du är självständig och att du enkelt kan ställa om till nya förutsättningar under kort varsel. Din sociala förmåga och trevliga attityd kommer att vara uppskattad på arbetsplatsen.

Eftersom vi förser hela region Blekinge med städning håller vi även till utanför sjukhusområdet, av den anledning vi ser gärna att du som söker har B- körkort.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2020-08-31

Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   A921432

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.