jobb just nu!

Semestervikariat logoped, Karlshamn

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Specialistrehab på rehabiliteringskliniken tillhör Hälso- och Sjukvårdens område Nära Vård och tillhandahåller logopedresurser till både öppen- och slutenvården på sjukhuset. Arbetet sker i team med patienten i fokus.

Arbetsuppgifter

Till sommaren 2020 söker vi logopeder för semestervikariat med placering i Karlskrona respektive Karlshamn. Start under våren med möjlighet till förlängning efter sommaren.

Som sommarlogoped hos oss på rehabiliteringskliniken kommer du att arbeta med patienter som har afasi, dysfagi och dysartri inom vår slutenvård. Du kommer att göra kliniska bedömningar och ansvara för behandling i nära samarbete med övriga teammedlemmar. Din tjänstgöring inleds med en introduktionsperiod där du kommer att lotsas in i arbetet. Under sommaren kommer du ha tillgång till handledning och stöd av erfarna logopeder.

Kvalifikationer

Legitimerad logoped. Är du studerande eller nyutexaminerad logoped och siktar på att ha din legitimation klar före sommaren är du också välkommen med din ansökan.
Erfarenhet av arbete/praktik på strokeenhet är meriterande.
Då mycket av ditt arbete är teambaserat vill vi att du har en positiv och ödmjuk inställning till teamarbete.
Mycket goda språkkunskaper i svenska är ett krav, då du kommer att kommunicera med patienter, närstående, kollegor och i vissa fall myndigheter i såväl tal som skrift.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Semestervikariat, tillträde enligt överenskommelse.
3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   A922308

Gör ansökan

Lön

Individuell lönesättning tillämpas

Övrigt

Urval och tillsättning sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.