jobb just nu!

Semestervikariat förrådsbiträde till Materialdepån

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Regionservice uppdrag är att utveckla och leverera stöd och servicetjänster till alla verksamheter i Region Blekinge. Vår verksamhet är organiserad i basenheter med ansvar för fastigheter, IT, kost, städ och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, personal och lön.

Materialdepån har cirka 25 medarbetare och ansvarar för regionens materialförsörjning genom inköpsservice och depåverksamhet. Materialdepån köper in och lagerhåller ca 1 900 artiklar och de största kunderna är Region Blekinge och Region Kronoberg.

Arbetsuppgifter

I tjänsten som förrådsbiträde kommer du att arbeta med traditionell lagerhantering och orderplock.

Arbetet ställer stora krav på noggrannhet, flexibilitet och stresstålighet. Du kommer att jobba i en grupp bestående av flera medarbetare som gemensamt jobbar mot uppsatta mål där ordning och reda är en förutsättning.

Det förekommer många moment i arbetsuppgifterna såsom plock, inventering och det kan förekomma tunga lyft. På Materialdepån kommer du även att köra truck om du har truckkort.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning eller adekvat erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha fyllt 18 år och vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete. Datavana är ett krav och kunskaper i SESAM är meriterande då all rapportering sker i det systemet.

Stor vikt läggas vid personliga egenskaper som samarbetsförmåga, noggrannhet och förmåga att enkelt kunna ställa om till nya förutsättningar.

Det är meriterande om du har truckkort, samt vana från serviceyrken.

Anställningens omfattning

11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Referensnummer:   A922913

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.