jobb just nu!

Semestervikariat arbetsterapeut, Karlshamn

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Arbetsterapin på rehabiliteringskliniken tillhör Hälso- och Sjukvårdens område Nära Vård och tillhandahåller arbetsterapeutresurser till både öppen- och slutenvården på sjukhuset. Arbetet sker i team med patienten i fokus.

Arbetsuppgifter

Till sommaren 2020 söker vi arbetsterapeuter för semestervikariat med placering i Karlskrona respektive Karlshamn. Start under våren med möjlighet till förlängning efter sommaren.

Arbetet kan omfatta flera olika verksamheter inom slutenvården och öppenvården.

Kvalifikationer

Legitimerad arbetsterapeut. Är du studerande eller nyutexaminerad arbetsterapeut och siktar på att ha din legitimation klar före sommaren är du också välkommen med din ansökan. För att trivas hos oss är det viktigt att du är självständig, engagerad och vill fortsätta utveckla arbetsterapiverksamheten.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Semestervikariat med möjlighet till förlängning/tillsvidareanställning.
Tillträde enligt överenskommelse.
3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   A921970

Gör ansökan

Lön

Individuell lönesättning tillämpas.

Övrigt

Urval och tillsättning sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.