jobb just nu!

Semestervikare inom Personlig assistans

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Vårgårda kommun och en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med respektfullt bemötande och hög tillgänglighet gör vi allt för att leverera välfärdstjänster som överträffar förväntningarna hos invånarna i vår kommun.

Med utgångspunkt från vår vision, vår gemensamma värdegrund och tydliga politiska mål bygger vi för stark tillväxt och starkt arbetsgivarvarumärke i kommunen.


Arbetsuppgifter

Som timvikarie inom vård och omsorg skall du ge ett individanpassat stöd åt brukare i det dagliga livet utifrån brukarens förutsättningar. Målet är att uppnå goda levnadsvillkor och arbete utgår från varje brukares individuella genomförandeplan.
Arbetstiderna kan var dag, kväll ,natt, sovande jour och innefattar även arbete på helgerna.

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska eller har en annan relevant utbildning/erfarenhet som arbetsgivare bedömer lämplig.
Tidigare erfarenhet av omvårdnadsarbete inom funktionshinder området ser vi som en merit.
Du är flexibel och lösningsfokuserad,har ett respektfullt bemötande och en vilja att arbeta med människor på deras villkor.Arbetet kan vara fysiskt utmanande och du måste snabbt kunna fatta beslut i vardagens olika situationer.
Som person behöver du vara lugn, uppmärksam och tillmötesgående. Vi vill gärna att du kan tänka dig arbeta på flera av våra enheter.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-06-17

Ansökan

Referensnummer:   A841565

Gör ansökan

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Vårgårda kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare:

Vårgårda kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.