jobb just nu!

Sektionschef HSL Söderkulla korttidsenhet

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är, med våra 6 400 medarbetare, Malmö stads största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Var med och bygg morgondagens vård och omsorg – Malmö behöver dig!

Arbetsuppgifter

Avdelning Ordbo söker nu en drivande och inspirerande sektionschef för vår legitimerade personal på korttidsenhet Söderkulla inom den kommunala hälso- och sjukvården.

Sektion HSL Söderkulla korttid består av 9 sjuksköterskor, 3 arbetsterapeuter samt 3 fysioterapeuter som servar 4 våningsplan med sammanlagt 47 vårdplatser.

Arbetet som sektionschef är ett omväxlande och dynamiskt samt komplex uppdrag där du leder och utvecklar enheten mot uppsatta mål med ansvar för enhetens ekonomi, personal, arbetsmiljö och verksamhetskvalitet. Detta innebär även att du kommer att vara involverad i bemanningsplanering, rekrytering och ingå i ledningsgruppen.

Du samordnar och utvecklar arbetet inom enheten utifrån gällande riktlinjer och aktuell lagstiftning. På ett positivt sätt tillvaratar du medarbetarnas kompetens och engagemang samt får dem delaktiga och engagerade i verksamheten.

Kvalifikationer

Du är en person som ser helheten och som tar ansvar för hela verksamheten.
Du kommer att ha många kontaktytor och därmed har du ett stort genuint intresse för människor samt förmågan att skapa och bibehålla förtroendefulla relationer. Din kommunikativa förmåga är mycket god, i såväl tal som skrift

Du bör ha både intresse och erfarenhet av att driva utvecklingsarbete då det är viktigt att verksamheten alltid ligger i framkant. Vi ser gärna att du har idéer om hur dagens teknik kan utnyttjas bättre för att öka kundservicen och minska den administrativa hanteringen.

Du behöver vara flexibel eftersom verksamheten i allt större grad ställer krav på att vi förändrar oss.

Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning hälso- och sjukvård och ser gärna att du har erfarenhet av att arbetsleda legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal. Det är meriterande om du har utbildning inom chefs- och ledarskapsområdet. Har du erfarenhet av att arbeta inom kommunal verksamhet är detta meriterande.

För att lyckas i uppdraget som sektionschef behöver du även vara strukturerad och tydlig i ditt ledarskap och ha en god organisatorisk och administrativ förmåga då en del av arbetsuppgifterna kräver detta. Självklart ska du leda dina medarbetare med ett coachande förhållningssätt som inger förtroende och som kan få personer att växa.

Är detta ett uppdrag som lockar dig? Då ser vi fram emot din ansökan.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   175-18-207

Gör ansökan

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.