Särskild kvalificerad kontaktperson till Ungdomsenheten

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Tierps kommun har valt att satsa på hemmaplanslösningar som på ett flexibelt sätt ska bemöta behoven hos kommunens medborgare på bästa sätt. Ungdomsenheten söker nu ett antal särskilt kvalificerade kontaktpersoner.
Målgruppen är unga vuxna mellan 13-21 år som exempelvis har problem med kriminalitet, missbruk, psykosocial problematik, neuropsykiatriska diagnoser, psykisk ohälsa eller andra nedbrytande beteenden.

Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt.
Vi arbetar utifrån kommunens värdeord mod, ansvar, kundfokus, respekt och framtidstro.
Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.tierp.se

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kan variera men utgår från uppdragsgivaren och ungdomens behov. Ditt huvudsakliga uppdrag är att arbeta nära och tillsammans med ungdomen för att denne ska nå sina mål. Tillsammans utformas uppdraget utifrån varje individs specifika behov. Ditt stöd kan behövas för att få skolgången att fungera eller för att skapa en värdefull fritid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som drivs av ett starkt engagemang för ungdomar! Som person är du strukturerad, ansvarstagande, lösningsinriktad och flexibel. De två sistnämnda är av största vikt då vi skräddarsyr efter varje individs behov.
Arbetet ställer höga krav på ett gott bemötande och förmåga att skapa trygga professionella relationer. Samtidigt ha förmågan att stå kvar och hantera konflikter på ett lösningsfokuserat sätt samt härbärgera ungdomarnas olika känslolägen.
För att lyckas i denna roll tror vi du behöver ha erfarenhet av tidigare arbete med ungdomar.

B-körkort krävs.
Vid erbjudande av tjänst krävs utdrag ur belastningsregistret.

Vid intresse tveka inte att höra av dig så kan vi beskriva detta stimulerande arbete mer utförligt!

Ansökan

Referensnummer:   A988247

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.