jobb just nu!

Rytmikpedagog

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Burlövs kommun - den kreativa mötesplatsen för boende, näringsliv, utveckling och kultur.
Här skapar vi värde för våra medborgare i en kommun i tillväxt.

Vill du vara med och bygga det attraktiva, tillgängliga, hållbara och trygga Burlöv?

Kulturskolan är en del av verksamhetsområdet Kultur och fritid. Vi har tillsammans uppdraget att främja ett rikt kultur-, idrotts och föreningsliv samt utveckla utbudet och förutsättningar för en rikare fritid för alla invånare. Satsningar på både bredd och spets inom kultur är viktiga såsom evenemang, undervisning, utställningar, aktiviteter och mötesplatser. Vi arbetar utifrån en ständigt pågående dialog samt i nära delaktighet med medborgarna och genom gemensamma upplevelser bygger vi en attraktiv kommun och social hållbarhet!

Burlövs kulturskola är till för alla barn i kommunen och utgår från barnkonventionens artiklar om alla barns rätt att fritt delta i det konstnärliga och kulturella livet samt att få uttrycka sina åsikter och tankar i den form de själva väljer. I våra fina lokaler i Arlöv drivs en verksamhet som bygger på elevernas egna val och motivation och är en levande mötesplats för barn och unga. Vi erbjuder barn och ungdomar 4-20 år ett brett kulturutbud - förutom musik i alla dess former har vi även dans, drama/teater, bild och form och animation. Vi har idag cirka 400 elever och 15 deltidsanställda lärare.

Arbetsuppgifter

Som lärare vid Kulturskolan tillhör du ett glatt och kreativt arbetslag som tillsammans jobbar för att ge barnen och ungdomarna i Burlövs kommun möjlighet att få ett extra språk, ett kulturellt uttryckssätt.

Tillsammans med en annan kulturpedagog jobbar du mot förskolorna och förskoleklasserna i kommunen. Ni använder er av de estetiska språken; musik, drama, rörelse, rytmik och bild & form för att närma er och stärka barnens språkliga utveckling. Ni ingår också i kommunens kulturgaranti och sätter samman en föreställning som ges för de yngre barnen.

På Kulturskolan arbetar vi tillsammans med olika projekt och det innebär att du som pedagog också kan komma att delta i konserter och speldagar vilka kan äga rum inte bara i Burlövs kommun utan även i samarbete med andra kulturskolor. Vi vill också att våra pedagoger är engagerade i det gemensamma utvecklingsarbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har rytmikpedagogutbildning från musikhögskola eller motsvarande.

Du är en drivande och kreativ person med stort engagemang och god samarbetsförmåga som sätter barnen i centrum.

Erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2021-06-18

Tillträde 2020-08-10 eller enligt överenskommelse.
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   A956711

Gör ansökan

Övrigt

Vikariatet har en omfattning på 40 %.

Burlövs kommun ser mångfald som en styrka i vårt gemensamma uppdrag.

Vi erbjuder utvecklingsorienterade arbetsplatser som kännetecknas av trivsel och arbetsglädje. Våra medarbetare är engagerade och i högsta grad delaktiga i att steg för steg realisera kommunens mål och uppdrag utifrån vår värdegrund.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.