jobb just nu!

Resurspedagog till förskoleklass på Dalslundskolan F-3 i Åkarp

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Burlövs kommun - den kreativa mötesplatsen för boende, näringsliv, utveckling och kultur.
Här skapar vi värde för våra medborgare i en kommun i tillväxt.

Vill du vara med och bygga det attraktiva, tillgängliga, hållbara och trygga Burlöv?

Åkarp är ett litet samhälle med närhet till Malmö och Lund samt Alnarps inspirerande naturmiljö. Åkarp har goda kommunikationer med buss och tåg.
Dalslundskolan F-3 söker lösningsfokuserad, driven och engagerad specialpedagog/speciallärare.
Dalslund F-3 är en två- parallellig F-3 skola i Åkarp med cirka 180 elever, fördelade på 9 åldershomogena klasser, samt fyra fritidshemsavdelningar.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är positiv och engagerad och som vill vara ett stöd i klassrummet. Det kan både vara individuellt med en enstaka elev men också att du ibland tar över klassen. Att finnas som ett stöd på raster och på fritids ser du som en självklarhet.
Tillsammans med dina kollegor bedriver du förskoleklass- och fritidsverksamhet och planerar, genomför och utvecklar det pedagogiska arbetet i förskoleklass och fritidshem samt gör det på ett lustfyllt och inspirerande sätt.
På fritidshemmet arbetar vi systematiskt med att driva och höja kvalitén för att skapa en likvärdig och tydlig verksamhet med eleverna i fokus.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom förskoleklass eller fritidshem sedan tidigare och har ett ödmjukt och professionellt förfållningsätt till eleverna.
Vi söker dig som är utbildad förskollärare, fritidspedagog eller har motsvarande utbildning. Du är väl förtrogen med LGR 11 och övriga styrdokument.

Kreativitet, engagemang och driv präglar ditt arbetssätt. Det är av stor vikt att du ser möjligheter och finner det utvecklande att arbeta tillsammans med andra för att skapa en så inspirerande och utmanande fritidsverksamhet som möjligt.

Du är en kommunikativ person som kommunicerar skolans värdegrund i både ord och handling. Vidare är du lyhörd mot elevers behov och har lätt för att samverka med kollegor, elever och vårdnadshavare. Du förstår även vikten av att vara en förebild för eleverna.

Du värnar om den goda arbetsmiljön och ser vikten av ditt eget bidrag. Du står för öppenhet, nyfikenhet och sammarbete. Du tar dig an uppdraget med ett stort engagemang och arbetar med glädje mot höga kvalitetsmål där elevernas resultat och välmående är i fokus.
Du ser även vikten av att hela tiden utvecklas och vi ser gärna att du tar del av aktuell forskning samt har intresse och kunskap att driva pedagogik utifrån moderna verktyg.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2020-06-12

2019-08-20 eller enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   A887955

Gör ansökan

Övrigt

Burlövs kommun ser mångfald som en styrka i vårt gemensamma uppdrag.

Vi erbjuder utvecklingsorienterade arbetsplatser som kännetecknas av trivsel och arbetsglädje. Våra medarbetare är engagerade och i högsta grad delaktiga i att steg för steg realisera kommunens mål och uppdrag utifrån vår värdegrund.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Enligt skollagen (2010:800) krävs ett registerutdrag från Rikspolisstyrelsens belastningsregister för att arbeta inom förskoleverksamhet, skola eller skolbarnomsorg. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.