jobb just nu!

Resurs Prästholmsskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

Prästholmsskolan är en låg och mellanstadie-skola belägen i den nedre stadsdelen i Boden.

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar den visionen arbetar vår utbildningsförvaltning för.

Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng - för visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb!?

Arbetsuppgifter

Vi söker Dig som vill jobba som resurs hos oss på Prästholmsskolan. Ditt arbeta kommer att ske i förskoleklass, på fritids och även på grundsärskolan.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som har ett genuint intresse av att arbeta med människor. I första hand söker vi Dig som är utbildad förskollärare, grundskollärare eller fritidspedagog, gärna med tidigare erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd.
Du är självgående, ansvarskännande, har god samarbetsförmåga och ser möjligheter i varje elevs individuella utveckling. Du har även förmåga att skapa och upprätthålla professionella och förtroendefulla relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde snarast.
Anställningen är tidsbegränsad läsåret 19/20. Du kommer att arbeta på semestertjänst.

Ansökan

Referensnummer:   A895895

Gör ansökan

Övrigt

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.
Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.
När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.

Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.