jobb just nu!

Rehabassistent - sommarjobb

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Skövde är en framtidsstad med livskvalitet och drivkraft som får spännande saker att hända. Vi har en ledande position i Skaraborg och är på god väg att nå målet att bli 60 000 invånare. Med ett expansivt näringsliv, goda utbildningsmöjligheter och närhet till natur och kultur finns goda förutsättningar för en hög livskvalitet.

Skövde kommun är inne i en spännande utvecklingsfas och som anställd hos oss får du en fantastisk möjlighet att påverka Skövdes framtid.

Sektor vård och omsorg arbetar med stöd och service till äldre och personer med funktionsnedsättning. Målbilden är att personer som behöver omvårdnadsinsatser eller annat stöd för sin dagliga livsföring ska så långt som möjligt kunna leva och bo som självständiga medborgare i samhället.

Kommunrehab utgår från Ekedals Äldrecentrum. Vi arbetar inom äldreomsorg (hemsjukvård samt boenden/korttid), avdelningen för funktionsnedsättning samt socialpsykiatrin.

Sommarjobba inom vård och omsorg och bidra till ökad livskvalité för andra människor. Tillsammans tar vi Skövde framåt!

Arbetsuppgifter

Arbetet utgår från vår värdegrund som står för trygghet, ansvarskänsla och respektfullt bemötande.

Arbetet som rehabassistent ger dig en god möjlighet att få inblick i den kommunala rehabiliteringen. Hos oss arbetar du med rehabilitering på uppdrag av och/eller tillsammans med arbetsterapeut/sjukgymnast/fysioterapeut.

Du kommer bland annat vara med och utföra träningsprogram, samt delta vid bedömningar och hjälpmedelsutprovningar. I arbetsuppgifterna ingår även att sköta serviceassistentens arbete under dennes semester, till exempel att ta emot leveranser till hjälpmedelsförrådet.

Vi är ett gott och glatt gäng som månar om varandra. Vi har en väl fungerande verksamhet som vi hela tiden strävar efter att utveckla.

Kvalifikationer

För att sommarjobba som rehabassistent behöver du:

- Ha gått minst tre terminer på arbetsterapeut- eller fysioterapeutprogrammet
- Ha intresse för att arbeta inom kommunal hälso- och sjukvård
- Vara flexibel, engagerad, ansvarsfull och social
- Ha B-körkort

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Planerad anställningsperiod 15/6 - 21/8, eller enligt överenskommelse.
11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Referensnummer:   A920606

Gör ansökan

Övrigt

Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Våra arbetsplatser ska också vara fria från diskriminerande strukturer.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen.

Välkommen med din ansökan redan idag, du söker tjänsten genom att följa länken nedan.