jobb just nu!

Röntgensjuksköterskor, VO diagnostik i Ängelholm, Helsingborg, Landskrona

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gör skillnad. Varje dag.

Röntgenavdelningarna i Ängelholm, Helsingborg och Landskrona och Klinisk Fysiologi bildar tillsammans verksamhetsområdet (VO) diagnostik.

Vi är det bästa av två världar med ett akutsjukhus i Helsingborg och två elektiva sjukhus i Ängelholm och Landskrona. Totalt utför vi cirka 235 000 undersökningar. Vi anser att god trivsel, bra arbetsmiljö och möjligheter till personlig utveckling i längden ger en hög patientsäkerhet. Vi som arbetar inom Region Skåne har en gemensam värdegrund, vilket betyder att vi alla har samma värderingar och arbetar tillsammans utifrån dessa.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu nya medarbetare till våra röntgenavdelningar!

Som röntgensjuksköterska hos oss arbetar du med patientundersökningar och bedömningar som ligger till grund för diagnos och behandling. I tjänsten kan det finnas möjlighet till placeringar inom hela verksamhetsområdet. Arbetstiden kommer att kunna förläggas under dag/kväll/natt/helg med olika variationer på schema beroende på placeringsort. Hos oss erbjuder vi dig en trevlig arbetsplats med möjligheter till att utvecklas i din profession.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Har du dessutom MR-kompetens ser vi det som en stark merit.

Som person är du engagerad och trygg i din yrkesroll. Du är även driven och intresserad av att förvärva ny kunskap samt att dela med dig av din kunskap till andra. Vi ser gärna att du som söker uppskattar ett omväxlande arbete med många variationer. Förutom goda yrkeskunskaper trivs du med både teamarbete och att arbeta självständigt. Följaktligen ser vi att du värdesätter och har ett respektfullt bemötande till patienter, deras närstående och dina kollegor. Tillsammans arbetar vi mot verksamhetens mål i en positiv anda. I vårt urval kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och social kompetens.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningens omfattning

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A914103

Gör ansökan

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.