jobb just nu!

Psykolog, vikariat, till Vårdcentralen Arlöv

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gör skillnad. Varje dag.

Vårdcentralen Arlöv ligger i en grönskande omgivning, mitt emellan Lund och Malmö med lättillgänglig parkering och goda buss- och tågförbindelser. Vi har cirka 12 500 listade patienter och våra patienter representerar ett tvärsnitt av det moderna svenska samhället.

Vi har egna specialistmottagningar för bland annat diabetes, astma/KOL, hypertoni, rökavvänjning, äldrevård och hjärtsvikt. Vi har ett starkt rehabteam och psykosocialt team med kuratorer och två psykologer.

Arbetsuppgifter

Som psykolog hos oss arbetar du med bedömning, behandling och konsultation. Behandlingen kan ske både individuellt och i grupp. Vidare behandlar du patienter med olika psykiska och sociala ohälsotillstånd utifrån evidensbaserade behandlingsmetoder. Arbetet bedrivs självständigt, men du kommer även att ha nära kontakt med andra yrkeskategorier på vårdcentralen.

Annonsen avser ett vikariat på sex månader.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Har du KBT-utbildning motsvarande steg 1 och/eller erfarenhet från att ha arbetat som psykolog inom primärvård är det meriterande för tjänsten. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

I ditt arbete ansvarar du för det psykosociala behandlingsarbetet, där ett gott bemötande mot våra patienter är en förutsättning. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga och trivs med att arbeta och utveckla verksamheten tillsammans med andra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering använder vi oss av löpande urval, välkommen med din ansökan! Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

Anställningens omfattning

Tillträde sker efter överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A895562

Gör ansökan

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.