jobb just nu!

Psykolog till vuxenpsykiatrimottagning i Arlöv

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gör skillnad. Varje dag.

Vill du arbeta på en välfungerande allmänpsykiatrisk mottagning med en stabil personalgrupp, där du kombinerar de mindre orternas breda allmänpsykiatrisk spektra med universitetsklinikens högspecialiserade kompetenser och forskning och utveckling?

Vår allmänpsykiatriska mottagning i Arlöv har som upptagningsområde kommunerna Burlöv och Staffanstorp och är en del av verksamhetsområde Lund. Vi bedömer, utreder och behandlar människor i behov av specialistpsykiatrisk kompetens. På mottagningen är vi drygt 20 medarbetare som arbetar i två geografiskt uppdelade team bestående av läkare, psykolog, sjuksköterska, socionom, arbetsterapeut och fysioterapeuter. På enheten finns också medicinska sekreterare och funktionen rehabiliteringskoordinator representerad.

Arbetsuppgifter

Som psykolog på vuxenpsykiatrimottagningen i Arlöv ingår du i ett av våra två team och bidrar där med din psykologiska kompetens. Tjänsten innefattar bedömningar, utredningar och behandlingsarbete i olika former. Vi erbjuder handledning och kompetensutveckling inom området.

Kvalifikationer

Vi söker nu dig som är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård och med erfarenhet av kliniskt psykologarbete. Du har språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av specialistpsykiatriskt arbete och ett intresse för att arbeta med alla delar inom det psykologiska arbetsfältet. Specialistkompetens i klinisk psykologi och psykoterapeutexamen är meriterande.

Tjänsten innebär arbete såväl självständigt som i team. Samarbete och samverkan är viktiga förutsättningar för arbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Utdrag ur belastnings- och misstankeregister kommer att göras innan eventuell anställning.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A966747

Gör ansökan

Övrigt

Övrigt
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.