jobb just nu!

Psykolog till vuxenpsykiatrimottagning Arlöv

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gör skillnad. Varje dag.

Vill du arbeta på en välfungerande allmänpsykiatrisk mottagning med en stabil personalgrupp, där du kombinerar de mindre orternas breda allmänpsykiatrisk spektrum med universitetsklinikens högspecialiserade kompetenser och forskning och utveckling?

Vår allmänpsykiatriska mottagning i Arlöv har som upptagningsområde kommunerna Burlöv och Staffanstorp och är en del av verksamhetsområde Lund. Vi bedömer, utreder och behandlar människor i behov av specialistpsykiatrisk kompetens. På mottagningen är vi drygt 20 medarbetare som arbetar i två geografiskt uppdelade team bestående av läkare, psykolog, sjuksköterska, socionom, arbetsterapeut och sjukgymnast . På enheten finns också medicinska sekreterare och funktionen rehabiliteringskoordinator representerad.

Arbetsuppgifter

Som psykolog på vuxenpsykiatrimottagningen i Arlöv ingår du i ett av våra två team och bidrar där med din psykologiska kompetens. Tjänsten innefattar bedömningar, utredningar och behandlingsarbete i olika former. Vi erbjuder handledning och kompetensutveckling inom området.

Kvalifikationer

Vi söker nu dig som är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård och med erfarenhet av kliniskt psykologarbete. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av specialistpsykiatriskt arbete och ett intresse för att arbeta med alla delar inom det psykologiska arbetsfältet. Specialistkompetens i klinisk psykologi och psykoterapeutexamen är meriterande.

Tjänsten innebär arbete såväl självständigt som i team. Samarbete och samverkan är viktiga förutsättningar för arbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Utdrag ur belastnings- och misstankeregister kommer att göras innan eventuell anställning.

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A884023

Gör ansökan

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.