Psykolog till vuxenpsykiatrimottagning Ängelholm

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gör skillnad. Varje dag.

Är ett empatiskt förhållningssätt och fokus på patienten självklarheter för dig? Vågar du tänka annorlunda och hitta nya bättre sätt att arbeta på? Då är vuxenpsykiatriska mottagningen i Ängelholm arbetsplatsen för dig!

På mottagningen i Ängelholm välkomnas du av cirka 30 medarbetare från flera olika yrkeskategorier. Här utreds och behandlas främst patienter med affektiva sjukdomar, ångesttillstånd samt olika former av personlighetssyndrom och neuropsykiatriska tillstånd. Vi ligger i framkant i utvecklingen och arbetar med teambaserad vård. Du kommer således att få arbeta med och bidra till psykiatrisk vård som präglas av samarbete, öppenhet och kvalitet.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en driven och initiativrik psykolog med intresse för allmänpsykiatrisk öppenvård. I din roll som psykolog hos oss arbetar du övergripande och dina arbetsuppgifter inkluderar främst psykologiskt bedömnings-, utrednings- och behandlingsarbete. Du är teamets psykologiska expert och utgör denna nyckelkompetens för patienter, närstående och personal samt i samverkan med våra vårdgrannar. Du kommer även att ha ett nära samarbete med övriga yrkeskategorier på mottagningen då vårt arbete är teambaserat.

Vi erbjuder ett varierande och självständigt arbete med hög grad av delaktighet och ansvar. Du kommer till en trivsam arbetsplats med kollegor som har hög kompetens och som värnar om varandra. Möjlighet till mentorskap finns. Välkommen att bli en del av oss!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbete inom det psykiatriska området. Är du legitimerad psykoterapeut och/eller specialistpsykolog är det meriterande.

För att trivas hos oss bör du ha stort intresse av att arbeta med psykologiska frågeställningar med patienten i fokus. Arbete sker både i team och individuellt, varför det är viktigt att du har god samarbetsförmåga samt vana att fatta egna beslut. Du ser värdet av ett gott samarbete och bidrar själv till detta genom att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Vidare ser vi gärna att du har ett kreativt och flexibelt arbetssätt för att bidra till ett öppet klimat och till verksamhetens utveckling. Ditt engagemang och positiva inställning bidrar till ett gott arbetsklimat, där vi alla hjälps åt och samarbetar för att nå bästa vårdkvalitet för våra patienter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi eftersträvar mångfald och värdesätter de kvaliteter som det tillför verksamheten med en jämn könsfördelning samt olika etnisk och kulturell bakgrund bland våra medarbetare.

I den här rekryteringen sker löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

Anställningens omfattning

Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A980080

Gör ansökan

Övrigt

Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.