jobb just nu!

Psykolog till VE rehabiliteringsmedicin i Höör

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde (VO) neurologi, rehabiliteringsmedicin, minnessjukdomar och geriatrik består av såväl sluten- som öppenvård i både Malmö, Lund och på Orupssjukhuset utanför Höör. Vid rehabilitering skapas grunden för att patienten trots sin skada eller sjukdom ska fungera optimalt och uppnå god livskvalitet avseende arbete, familj och fritid.

På de rehabiliteringsmedicinska avdelningarna i Höör erbjuds interdisciplinära och internationellt ackrediterade bedömningar och rehabilitering av personer, företrädelsevis i aktiv ålder med aktivitetsnedsättning på grund av skada i nervsystemet, rörelseapparaten eller på grund av långvarig smärta.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en psykolog till rehabiliteringsmedicin för tjänstgöring vid våra slutenvårdavdelningar, hjärnskadeenheten samt spinalskadeenheten, på Orupssjukhuset utanför Höör.

I rollen som psykolog kommer du att vara del av våra interdisciplinära team där du står för den psykologiska och neuropsykologiska kompetensen. Vi som arbetar tillsammans med dig är psykologer, läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, logopeder, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och kuratorer. Psykologarbetet vid rehabiliteringsmedicin innefattar neuropsykologiska utredningar, konsultation, rehabiliteringsinsatser, behandlingsarbete utifrån kognitiv beteendeterapi, krisbehandling, utbildningar och multidisciplinärt teamarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Vi välkomnar dig som har tidigare erfarenhet av neuropsykologiska utredningar och behandlingar. Vidare är det meriterande om du har vidareutbildning i neuropsykologi eller specialistutbildning. Det är också fördelaktigt om du har erfarenhet av interdisciplinärt teamarbete och rehabilitering.

Du som söker har ett stort intresse för neuropsykologi och vill arbeta med högspecialiserad sjukvård inom rehabiliteringsmedicin. Du har ett stort intresse och förmåga att ständigt hålla dig uppdaterad med forskning och ny kunskap inom neuropsykologisk rehabilitering. Som person är du engagerad, kommunikativ och har god förmåga att arbeta såväl självständigt som i team med patienten i fokus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningens omfattning

Tillträde sker 2019-09-01 eller enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A887703

Gör ansökan

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!