jobb just nu!

Psykolog till första linjen-mottagningen för barn och unga i Kallinge

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Inom primärvården i Blekinge finns sedan 2014 en verksamhet som riktar sig mot psykisk ohälsa hos barn och unga i Blekinge, nationellt ofta kallad Första linjen. Denna är geografiskt placerad på Kallinge vårdcentral, men med filialmottagning på andra vårdcentraler i Blekinge. För närvarande är vi två socionomer/psykoterapeuter samt en kurator i verksamheten. Vi samarbetar vid behov både med primärvårdens läkare och sjuksköterskor, BUP, skolorna och Socialtjänsten.

Vi är måna om att ha en verksamhet som är flexibel och anpassad för att sätta barnet/ungdomen och familjens behov i fokus. Vi försöker vara pragmatiska i vårt arbetssätt, men har mycket nytta av kunskaper i KBT, lösningsfokuserat och/eller psykopedagogiskt arbetssätt, familjeterapi samt utvecklingspsykologi. Vi har regelbunden handledning i vårt arbete. En stor styrka är den lilla verksamhetens lätthet att fatta beslut och få saker gjorda.

Arbetsuppgifter

Du får inom ramen för primärvårdens uppdrag arbeta med psykologiska uppgifter såsom behandling och rådgivning gentemot barn, ungdomar och deras familjer. Du får även delta i olika samverkansformer med ovan nämnda andra inrättningar och även ge konsultation till dessa.

En del utåtriktad förebyggande verksamhet i form av föreläsningar gentemot föräldrar i länet kan vara aktuellt.

Kvalifikationer

Legitimerad psykolog. Leg psykoterapeut och/eller erfarenhet av psykoterapeutiskt eller stödjande arbete med barn, unga och deras familjer är meriterande. Stor vikt läggs vid din personliga lämplighet för arbetsuppgifterna.

Körkort erfordras eftersom du kommer att arbeta på flera orter i länet.

Anställningens omfattning

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A886281

Gör ansökan

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Övrigt

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.