jobb just nu!

Psykolog till barn- och ungdomspsykiatrisk mottagning i Ängelholm

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gör skillnad. Varje dag.

Barn- och ungdomspsykiatrin (Bup) i Skåne har två verksamhetsområden (VO); öppenvård med omkring 490 medarbetare och heldygnsvård inklusive specialteam med cirka 130 medarbetare. VO öppenvård är uppdelad i fyra geografiska områden och område första linjen som har enheter i hela Skåne. Område barn- och ungdomspsykiatri (Bup) Helsingborg/Ängelholm/Landskrona bedriver öppenvård i form av mottagning samt mellanvård, i vilken familjedagvård och spädbarnsverksamhet ingår. Verksamhetens uppdrag avser specialiserad barn- och ungdomspsykiatri för patienter upp till 18 år. Inom Bup-specialistvård har vi i uppdrag att ge insatser till patienter med medelsvår till svår psykiatri. Alla tre mottagningarna arbetar med tvärprofessionella team med samarbete mellan olika yrkesgrupper.

På den barnpsykiatriska mottagningen i Ängelholm är vi organiserade i två allmänpsykiatriska mottagningsteam. Utrednings- och behandlingsarbetet inom verksamheten bedrivs i ett tvärprofessionellt team som präglas av ett nära samarbete mellan olika yrkesgrupper.

Bup i Skåne är en ackrediterad universitetsjukvårdsenhet vilket bland annat innebär ett nära samarbete med medicinska fakulteten vid Lunds universitet både avseende forskning och utbildning. Vi värdesätter intresse och erfarenhet från forskning och utbildning vid tillsättning av våra tjänster.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill utvecklas i din roll tillsammans med oss!

Som psykolog kommer du arbeta med kvalificerat bedömnings-, utrednings- och behandlingsarbete, såväl enskilt som i grupp. Arbetsuppgifterna består även av nätverksarbete, teamkonferenser, konsultationer samt deltagande i verksamhetens utveckling, utbildningsinsatser och metodutveckling. Tjänstgöring i mottagningens akutberedskap ingår dagtid.

Vi erbjuder introduktion/utbildning och goda handledningsmöjligheter liksom att det återkommande arrangeras månadsföreläsningar. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har. Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Kvalifikationer

Vi söker nu dig som är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom barn- och ungdomspsykiatri, och det är särskilt meriterande om du är legitimerad psykoterapeut. Språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Vi vill att du är en ansvarsfull och mogen person med god förmåga till intern och extern samverkan. Du bör ha erfarenhet och intresse av att arbeta såväl självständigt som teamövergripande. God samarbetsförmåga och gott bemötande ser vi som självklara egenskaper hos dig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregistret kommer att göras innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A915430

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: 08:00-16:30. Flexavtal finns.

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.