jobb just nu!

Psykolog till barn- och ungdomshabiliteringen i Kristianstad

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gör skillnad. Varje dag.

Barn- och ungdomshabiliteringen vänder sig till barn och ungdomar med varaktiga, medfödda eller tidigt förvärvade funktionsnedsättningar och deras familjer. Barnen och ungdomarna kan ha rörelsenedsättning, intellektuell funktionsnedsättning eller autism. Verksamheten bygger på ett tvärfackligt teamarbete där medicinsk, psykologisk, pedagogisk och social kompetens samverkar. Vårt arbetssätt är familjecentrerat vilket innebär att familjen har full delaktighet i planering och utvärdering av insatserna.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en ny psykologkollega till barn- och ungdomshabiliteringen i Kristianstad! Vi erbjuder dig en bred och varierad tjänst som kommer innebära att du hjälper barn, ungdomar och deras föräldrar till bästa möjliga förutsättningar för en så väl fungerande vardag som möjligt.

Dina arbetsuppgifter hos oss innebär att ge psykologiskt stöd, rådgivning, handledning och behandling till barn, ungdomar samt föräldrar utifrån individens funktionsnedsättning och dess konsekvenser för den unges utveckling och vardagssituation. Insatserna kan ges individuellt och/eller i grupp. Arbetet innebär att du möter patienterna både i våra lokaler, i hemmet och på förskola/skola vilket medför resor i tjänsten. Du kommer därutöver att arbeta med utvecklingsbedömningar och kognitiva utredningar. Vidare kommer du att delta i planeringen av insatser tillsammans med barn, ungdom och föräldrar samt övriga viktiga personer i nätverket. En betydelsefull del i arbetet är att samverka med andra aktörer såsom kommunens resursteam, förskola/skola, barnpsykiatri, barnklinik, socialtjänst med flera.

Vi erbjuder dig både handledning av erfaren psykologkollega samt introduktion och stöd i det löpande arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Giltigt B-körkort är ett krav för tjänsten. Det är meriterande om du har utbildning i neuropsykologi och intresse kring socialpsykologi/sociala processer. Erfarenhet av arbete med barn/unga med funktionsnedsättning är meriterande.

Eftersom du kommer att arbeta i team lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga, flexibilitet och självständighet. Vi söker dig som ser möjligheter, är positiv och lyhörd.

Vid eventuell anställning görs kontroll mot misstanke-och belastningsregistret.

I den här rekryteringen sker löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   A887571

Gör ansökan

Anställning

Arbetstider: 8.00 - 16.30, kvällstjänstgöring förekommer

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. 

Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör. 

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna. 

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.