jobb just nu!

Projektledare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Här bor du trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser en region som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med kollegor med många yrken, som har både spets och bredd i kompetensen.

Region Jämtland Härjedalen satsar på jämställd regional tillväxt och förståelse för normkritik är därför en viktig kompetens hos våra medarbetare i alla roller.


Projektet Smart Industriell Modernisering Jämtland Härjedalen, SIM JH, har som syfte att skapa förutsättningar för förnyelse och omställning för ökad konkurrenskraft i små och medelstora industri- och industrinära tjänsteföretag i linje med nyindustrialiseringsstrategin, Smart Industri. I Region Jämtland Härjedalen sysselsätts 8500 personer varje dag inom olika industrinäringar. Industrin är viktig, även för andra branscher. Man brukar räkna med 2,6 extra arbeten på varje industriarbetare. Det är därför en förutsättning för regionens utveckling att våra industriföretag fortsätter att utvecklas i positiv bemärkelse.
Projektets har som mål att ge ökad kunskap och färdighet om finansieringsmöjligheter och investeringsplanering. Ökad kunskap om produktivitetsökning genom industriell modernisering. Och ökad kunskap om utvidgade värdekedjor, kundvärde och internationalisering.

Arbetsuppgifter

Som Projektledare har du det övergripande ansvaret för att projektet drivs och uppnår syfte, mål och projektets ekonomi. Likaså ansvarar Projektledaren för rapportering till projektets finansiärer.

Du kommer att jobba på område Näringsliv där vår vision är att bli EN SJÄLVKLAR OCH DRIVEN AKTÖR SOM SKAPAR FÖRUTSÄTTNINGAR FÖR NÄRINGSLIVET ATT VÄXA

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett entreprenöriellt arbetssätt, har god samarbetsförmåga både med Samverkanspartner, Industriföretag och Projektfinansiärerna samt vana av målgruppsanpassad kommunikation.

Vi tror att du har en akademisk utbildning eller motsvarande. Att du har skaffat dig en gedigen kunskap och har egen erfarenhet från industriföretags planerings-, finansierings- och utvecklingsarbete. Vi tror vidare att du har egen erfarenhet av projektledning, ledning och styrning.

Tjänsten kräver att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska.

För tjänsten krävs B-körkort.

Anställningens omfattning

Tillträde omgående eller enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   Persr/329/2019

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Dagtid.