jobb just nu!

Projektledare med miljöintresse till Gryaab

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gryaab jobbar för ett renare hav och en bättre miljö! Gryaab ägs av Ale, Bollebygd, Göteborg, Härryda, Kungälv, Lerum, Mölndal och Partille. På Ryaverket renar vi avloppsvattnet och tar bort en stor del av de näringsämnen som bidrar till övergödning i havet och återför det i kretsloppet i form av biogas och behandlat slam. Det renade vattnet släpps ut Göta älv och får rinna vidare till havs. Sedan starten 1972 har bolaget gjort miljösatsningar på miljarder kronor i tunnlar och reningsverk. Det har gjort att regionens vattendrag befriats från utsläpp av avloppsvatten och har bidragit till ett renare hav. Gryaab har idag 100 anställda och omsätter cirka 365 miljoner kronor. Gryaab är en modern och helautomatiserad processindustri. På Gryaab är vi måna om medarbetarnas personliga utveckling och möjlighet att kombinera arbetsliv med privatliv.

Arbetsuppgifter

Vill du jobba för ett renare hav och en bättre miljö samtidigt som du får möjlighet att utveckla ditt ledarskap och arbeta med teknik och människor? Då är det här jobbet något för dig!

Gryaab är ett modernt miljöföretag. Vårt uppdrag är att, tillsammans med våra ägarkommuner, ta ett långsiktigt ansvar för rening av avloppsvatten och återvinning av resurser. Vi medverkar aktivt till en långsiktigt hållbar utveckling i Göteborgsregionen. Målet är att erbjuda ägarkommunerna en effektiv avloppsvattenrening genom en högpresterande organisation och dess processer.

Som projektledare på avdelningen Projekt och planering kommer du att arbeta självständigt och till din hjälp har du erfarna kollegor. Du kommer att driva igenom förbättringsåtgärder för att säkerställa anläggningens drift. Du kommer att leda utredningar, projektering, genomförande och driftsättning av om- och nybyggnadsarbeten. Projekten har en bred spridning och kan omfatta allt ifrån byggnation av nya betongbassänger med installation av tillhörande process- och maskinutrustning som nya byggnader för verkstad eller förråd.

I projekten samarbetar du med kollegor på samtliga avdelningar inom Gryaab. Du kommer att ha kontakter med konsulter och entreprenörer och du leder arbetet så att ni tillsammans når uppsatta mål.

Som projektledare på Gryaab kommer du att få arbeta med spännande uppgifter. Du ges möjlighet att utvecklas i rollen som projektledare för att i framtiden kunna ta ett större ansvar i organisationen. Gryaab står inför stora utmaningar med allt hårdare miljökrav, vilket ställer krav på en modern och effektiv verksamhet. Har du intresse av att arbeta för en bättre miljö kombinerat med ambitioner om att driva stora projekt, så är detta jobbet för dig. Intervjuer kommer att hållas löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har teknisk högskoleutbildning eller motsvarande inom exempelvis samhällsbyggnad, bygg- eller maskinteknik, kombinerat med erfarenhet från projektledning inom bygg- eller processindustri. Som projektledare arbetar du organiserat, metodiskt och har förmåga att engagera dina kollegor på ett motiverande sätt.

Gryaab är en arbetsplats där du kan utvecklas, och med ditt engagemang och din arbetsvilja är du en självklar del i teamet. Du har förmåga att dela information och idéer och du anpassar din kommunikation efter målgrupp.

Anställningens omfattning

Tillträde snarast eller efter överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A876248

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

På Gryaab är vi måna om medarbetarnas personliga utveckling och möjlighet att kombinera arbetsliv med privatliv. Genom ett öppet och positivt synsätt skapar vi förutsättningar för en arbetsmiljö där vi trivs och mår bra. När vi mår bra gör vi också ett bättre jobb! Ett starkt engagemang är något som kännetecknar oss och i en öppen och positiv miljö kan engagemanget växa.

Vi anser att mångfald i personalstyrkan är en väsentlig faktor för att nå bra resultat och utveckla verksamhetens innehåll och kvalitet. Därför beaktas mångfaldsaspekten vid rekryteringen.