jobb just nu!

Projektledare el sökes till Gryaab!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gryaab jobbar för ett renare hav! Det är vi på Gryaab som tar hand om avloppsvattnet från Ale, Göteborg, Härryda, Kungälv, Lerum, Mölndal och Partille. Vi tar bort en stor del av de näringsämnen som bidrar till övergödning i havet och återför det i kretsloppet i form av biogas och behandlat slam. Det renade vattnet släpps ut Göta älv och får rinna vidare till havs. Sedan starten 1972 har bolaget gjort miljösatsningar på miljarder kronor i tunnlar och reningsverk. Det har gjort att regionens vattendrag befriats från utsläpp av avloppsvatten och har bidragit till ett renare hav. Gryaab har idag 100 tillsvidareanställda och omsätter cirka 365 miljoner kronor. Gryaab är en modern och helautomatiserad anläggning.

Arbetsuppgifter

Vill du jobba för ett renare hav och en bättre miljö samtidigt som du får möjlighet att utvecklas i din profession och arbeta med teknik och människor? Gryaab är en arbetsplats där du kan utvecklas, och med ditt engagemang och med din arbetsvilja blir du en självklar del i vårt team. Nu söker vi dig med elteknisk bakgrund som har förmåga att leda och motivera andra och samtidigt driva projekten med gott resultat.

Som projektledare på Gryaab får du möjlighet att arbeta i en miljö med spännande arbetsuppgifter. Gryaab står inför stora utmaningar med allt hårdare miljökrav, vilket ställer krav på en modern och effektiv verksamhet. Vi på projekt och planering är en grupp på tio personer: fem projektledare, två projektingenjörer, en projektadministratör, en elkontruktör och en avdelningschef. Du får arbeta självständigt med olika projekt och till din hjälp har du erfarna kollegor och en stöttande chef. Du kommer att driva igenom förbättringsåtgärder för att säkerställa anläggningens drift, med fokus på el. Projekten kan omfatta allt från nya betongbassänger med tillhörande process- och maskinutrustning till nya byggnader.

Du leder och driver hela projektet med utredningar, projektering, genomförande och driftsättning av om- och nybyggnadsarbeten, och hanterar alla delar. Det kan handla om att göra inköp inom ramen för LOU, att ta fram investeringskalkyler och att göra fortlöpande dokumentering. Du tar helhetsansvar för byggarbetsmiljön genom att stå som ansvarig byggarbetsmiljösamordnare, BAS-P och -U i de projekt där det är lämpligt.

Du kommer att hålla och delta i projektmöten, byggmöten och styrgruppsmöten. Du leder projektingenjörer, elkonstruktör och kommer att samarbeta med samtliga avdelningar och kompetenser inom Gryaab. Du har också kontakt med konsulter, leverantörer, entreprenörer och leder arbetet så att ni tillsammans når de uppsatta mål och tar projektet i hamn.

Kvalifikationer

Vi söker dig med teknisk högskoleutbildning med inriktning mot elkraft, har mångårig erfarenhet av elinstallationsarbete och projektledning inom processindustrin med elinriktning. Vidare har du erfarenhet av entreprenadupphandling enligt AB, ABT och vi ser det som meriterande om du tidigare har jobbat med VA-processer.

Som projektledare använder du tiden effektivt och arbetar strukturerat och metodiskt. Du är driven och har förmåga att engagera dina kollegor på ett motiverande sätt mot uppsatta mål och har lätt för att samarbeta med alla interna och externa aktörer. Du har förmåga att delge information, idéer och du anpassar din kommunikation efter mottagare, målgrupp och situation. Du är nyfiken, stimulerar till dialog och ifrågasättande samt har förmåga att se mer än en möjlig lösning. Genom att vara intresserad och skapa förståelse för andra verkar du för ett respektfullt arbetsklimat och du bidrar med nya idéer och perspektiv.

Intervjuer kan komma att hållas löpande under annonseringstiden så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A904141

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

På Gryaab är vi måna om medarbetarnas personliga utveckling och möjlighet att kombinera arbetsliv med privatliv. Genom ett öppet och positivt synsätt skapar vi förutsättningar för en arbetsmiljö där vi trivs och mår bra och kan göra ett bättre jobb. Ett starkt engagemang är något som kännetecknar oss och i en öppen och positiv miljö kan engagemanget växa.

Vi anser att jämställdhet och mångfald i personalstyrkan är en viktig faktor för att nå bra resultat och utveckla verksamhetens innehåll och kvalitet. Därför tar vi särskild hänsyn till det i rekryteringen.