jobb just nu!

Projektassistent

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Genom Göteborgsregionen (GR) arbetar 13 kommuner tillsammans för en miljon invånare. Sedan år 2000 har regionen vuxit med ca 250 000 invånare. Den snabba tillväxten innebär både möjligheter och utmaningar inom de områden som vi arbetar med: utbildning, arbetsmarknad, social välfärd, miljö och samhällsbyggnad.

På GR är vi cirka 200 engagerade kollegor som arbetar för att göra livet bättre för alla som lever och verkar i Göteborgsregionen. Verksamheten ska vara till nytta för medlemskommunerna och samtidigt stärka regionen nationellt såväl som internationellt. En stor del av GR:s verksamhet finansieras med externa medel i form av projektmedel, forskningsbidrag och deltagaravgifter. Våra tre kärnvärden, lyhördhet, handlingskraft och utveckling, är vägledande för vårt arbete.

Vill du veta mer om hur vi vill utveckla Göteborgsregionen? Läs våra mål- och strategidokument Hållbar tillväxt och Verksamhetsinriktning 2017-2019. Du hittar dokumenten på vår webbplats www.goteborgsregionen.se/styrning

Inom Göteborgsregionens verksamhet för skola och utbildning arbetar vi bl a med samverkan mellan skola och arbetsliv. Vårt arbete syftar till att framtidsrusta unga människor och motverka utanförskap och skapa de bästa förutsättningarna för unga i var region att göra välunderbyggda studie- och yrkesval. Fokus ligger på att bidra till en bättre matchning i arbetslivet och en långsiktig kompetensförsörjning. Vi arbetar med såväl kompetensutvecklingsinsatser, mötesarenor och strategiska verktyg för att underlätta samverkan mellan skola och arbetsliv.

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet?

Arbetsuppgifter

• Som projektassistent kommer du att agera som stöd till flera projektledare

• Du kommer du att vara delaktig i olika projekt och delprojekt från start till slutförande och ansvara för att följa upp både handlingsplaner, utvärderingar och skapa rutiner i projekt.

• Som projektassistent kommer du vara delaktig och planera vår medverkan i mindre mötesarenor och mässor samt ansvara för bemanningsschema och information. Du kommer att hantera digitala administrativa system, t ex bokningssystem.

• Du kommer att göra mindre kartläggningar och researcharbete samt att ansvara för att skapa och analysera olika typer av utvärderingar och rapporter.

• Du kommer att uppdatera checklistor, projektplaner och mallar. Göra mindre kommunikativa uppgifter, exempelvis att uppdatera hemsidor och skapa inbjudningar.

• Projektassistentens roll är viktig för att säkra kvalité och leverans i små och stora processer.

• Du kommer att ha en nyckelroll i samordningen av verksamhetens löpande administrationsarbete.

Kvalifikationer

Du är van vid att växla mellan olika arbetsuppgifter och arbeta med olika frågor parallellt.

Som person är du noggrann och har god planeringsförmåga. Du gillar högt arbetstempo och att ha många "bollar i luften" samt har lätt för att lära nya saker.

Du är tydlig och van att uttrycka dig samt att kommunicera på ett tydligt sätt i såväl tal som skrift.

Du är en social person som trivs att hamna i olika sammanhang och möta olika typer av grupper och människor.

Du är van att arbeta med olika digitala verktyg.

I denna rektrytering kommer intervjuer att ske löpande under rekryteringstiden.

Anställningens omfattning

Anställningstiden är 1 år. Vänligen ange löneanspråk i din ansökan. Tillträde snarast, enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A865681

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt