jobb just nu!

Projektör - gator och vägar

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Kalmar växer och vi är snart 70 000 invånare.
Kalmar har en fantastisk kulturhistorisk miljö som ger staden charm och karaktär men Kalmar är också en modern universitetsstad med visioner. Här finns framtidstro, bra kommunal service och stadspuls parallellt med en livskraftig landsbygd.

Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 200 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi ca 6 000 anställda.

Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet. Kalmar kommun värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till det.

Tillsammans gör vi ett Kalmar för alla ännu bättre. Välkommen att söka jobb hos oss!

Det byggs i Kalmar som aldrig förr med flera stora projekt på gång. Hela området kring hamnen står inför en omvandling i och med universitetets flytt dit. Ett antal stora stadsutvecklingsprojekt är också i sin linda.

Sedan 1 februari 2019 finns en projekt- och byggenhet om ca 25 medarbetare som ansvarar för byggnation av alla fysiska investeringar i kommunen.

Nu söker vi en Projektör till som vill vara med på denna resa mot ett ännu bättre Kalmar.

Arbetsuppgifter

Som projektör samarbetar du nära våra projektledare med att ta fram olika typer av ritningar, mängdförteckningar, bygghandlingar m.m inför kommunens byggnation av gator, vägar, broar, cirkulationsplatser och andra projekt kopplade till infrastrukturen. I ditt arbete kommer du vara delaktig i projekten från ax till limpa där din arbetsinsats bidrar till att forma vårt samhälle.

Du genomför även utredningar tillsammans med våra trafikplanerare och planhandläggare och upprättar bland annat förprojekteringar. Utöver detta arbetar du nära både interna och externa kontakter.

Beroende på dina tidigare erfarenheter kommer du ha visst budget- och resultatansvar i dina uppdrag och det ansvaret kan allt eftersom öka och med tiden kommer du även bli delaktig i upphandling av entreprenader och även driva egna projekt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning inriktad mot väg- och vatten, byggnation eller motsvarande utbildning som vi bedömer likvärdig.

Du ska ha erfarenhet av att arbeta i AutoCAD eller motsvarande projekteringsverktyg, gärna med kunskaper om Civil, NovaPoint samt GIS.

Du har erfarenhet av markprojektering eller erfarenhet av liknande arbete. Det är meriterande om du har kunskaper i AB 04, ABK 09, AMA Anläggning, VGU, TRAST, kapacitetsberäkningar - trafik, STRADA etc.

Alla på enheten är vana att arbeta självständigt, drivande och att ta ett stort eget ansvar vilket även du förväntas göra. Det är också viktigt att du är positiv, lösningsfokuserad och har mycket god sammarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Självklart behärskar du Office-paketet och kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift och kan du ytterligare språk är det meriterande. Körkort och körvana är ett krav.

Vi har mycket att göra och därför behöver du kunna hantera det på ett positivt och balanserat sätt för att du ska trivas. Vi tycker det är viktigt med en bra arbetsmiljö och att det finns en god sammanhållning och stöd på arbetsplatsen. Ditt bidrag som kollega och arbetstagare blir därför jätteviktigt och vi ser fram emot att vår enhet får fler duktiga kollegor.

Vi kan erbjuda dig varierande och självständiga arbetsuppgifter där det finns stora möjligheter för dig att utvecklas och växa i organisationen som t.ex. projektledare i infrastrukturprojekt.

Rekrytering och urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde så snart som möjligt.
100 %.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A875689

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.
Marknadsmässig månadslön.

Förmåner

Flextid, friskvårdsbidrag, gratis medlemskap i Aktivt Liv som ger många rabatter och subventionerade aktiviteter.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.
Flextid

Övrigt

Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.