jobb just nu!

Processledare - digitalisering och välfärdsteknik inom vård och omsorg

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Genom Göteborgsregionen (GR) arbetar 13 kommuner tillsammans för en miljon invånare. Sedan år 2000 har regionen vuxit med över 150 000 invånare. Den snabba tillväxten innebär både möjligheter och utmaningar inom de områden som vi arbetar med: utbildning, arbetsmarknad, social välfärd, miljö och samhällsbyggnad.

På GR är vi cirka 200 engagerade kollegor som arbetar för att göra livet bättre för alla som lever och verkar i Göteborgsregionen. Verksamheten ska vara till nytta för medlemskommunerna och samtidigt stärka regionen nationellt såväl som internationellt. En stor del av GR:s verksamhet finansieras med externa medel i form av projektmedel, forskningsbidrag och deltagaravgifter. Våra tre kärnvärden, lyhördhet, handlingskraft och utveckling, är vägledande för vårt arbete.

Vill du veta mer om hur vi vill utveckla Göteborgsregionen? Läs våra mål- och strategidokument Hållbar tillväxt och Verksamhetsinriktning 2017-2019. Du hittar dokumenten på vår webbplats www.goteborgsregionen.se/styrning

Arbetsuppgifter

Avdelningen för arbetsmarknad och social välfärd på GR söker en processledare för GR-kommunernas gemensamma utvecklingsarbete med fokus på digitalisering och välfärdsteknik inom vård- och omsorg. Arbetet bedrivs inom ramen för projekten All Age Hub och Modig (Mer Omsorg med digital teknik). Som processsledare kommer du att arbeta nära tillsammans med övriga i projektteamen för att på bästa sätt stötta medlemskommunernas arbete. I uppdraget kommer du att bland annat stötta de lokala projektens utveckling genom processtöd, utbildning och möten. Vidare kommer du att arbeta med metodutveckling/metodstöd och processleda det gemensamma regionala arbetet (mötesplatser).

Kvalifikationer

Vi vill att du
• har relevant akademisk examen.

• har dokumenterad flerårig erfarenhet av att på strategisk nivå arbeta med digitalisering och välfärdsteknik. Du har god kännedom om kommunernas behov och utmaningar inom dessa områden samt dokumenterad erfarenhet av processledning, innovationsarbete, verksamhetsutveckling och förändringsledning.

• tycker om att samarbeta, är strukturerad och har förmåga till överblick.

• kan förmedla komplexa frågor, både muntligen och skriftlig, på ett lättillgängligt sätt. Erfarenhet av projektarbete är meriterande.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-04-01

Tidsbegränsad till: 2020-03-31

Ansökan

Referensnummer:   A846137

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Göteborgsregionen (GR) samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!