jobb just nu!

Praktik på goteborg.com-redaktionen, VT 2020

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Göteborg & Co:s uppdrag är att få fler att upptäcka och välja Göteborg. Det görs genom att i bred samverkan leda och driva utvecklingen av Göteborg som hållbar destination så att alla som lever och verkar här gynnas av en växande besöksnäring. Göteborg & Co är en del av Göteborgs Stad. Läs mer på goteborgco.se.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi på goteborg.com en praktikant inför våren 2020! Kanske är det du?

Vi på goteborg.com-redaktionen är en del av Göteborg & Co, vars uppdrag är att få fler att upptäcka och välja Göteborg. Som praktikant hos oss blir du en del av vårt team och får delta i redaktionsmöten, innehållsplanering och innehållsproduktion. Du kommer till exempel att skriva och publicera texter på svenska och engelska allt från korta beskrivningar av restauranger, hotell och butiker, till längre guider, listor, intervjuer och reportage. Dessutom får du hjälpa till att samla in, bearbeta och publicera innehåll i våra sociala kanaler. Allt med stöd och råd från din egen handledare, såklart!

Kvalifikationer

Vi tror att du läser, eller precis har läst klart, en utbildning inom kommunikation, marknadsföring, digitala medier, eller liknande. Framför allt gillar du att skapa bra innehåll, lära dig nya saker och berätta för andra om världens bästa stad Göteborg.

Ansökan

Referensnummer:   A907858

Gör ansökan