jobb just nu!

Planarkitekt till Burlövs kommun

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Burlövs kommun - den kreativa mötesplatsen för boende, näringsliv, utveckling och kultur.
Här skapar vi värde för våra medborgare i en kommun i tillväxt.

Vill du vara med och bygga det attraktiva, tillgängliga, hållbara och trygga Burlöv?

Burlövs kommun med 18 200 invånare i tätorterna Arlöv och Åkarp är strategiskt belägen mellan Malmö och Lund. Här byggs Södra stambanan ut till fyra spår och kommunen får en pendlarstation med 10 minuters trafik. Det skapar nya förutsättningar för kommunens utveckling. Planarbete för en ny stadsdel, Kronetorpstaden, med 5000 bostäder intill stationen pågår. Här ska byggas blandad stad med bostäder, kontor och service med bland annat badhus, skola och idrottsplats. Sockerbruket, som Arlöv byggts upp kring, flyttar och det kulturhistoriska industriområdet ska fyllas med verksamheter, bostäder och stadsliv. Planering och visionsarbete inleds nu.

Vill du vara med på vår resa?

Arbetsuppgifter

Vi söker en planarkitekt som vill delta i vårt spännande utvecklingsarbete! Du kommer att arbeta med detaljplaner, från planbesked till antagandehandlingar, lokaliseringsprövningar, strategisk planering med program och strategier samt med att handlägga remisser och skriva yttranden.

Kvalifikationer

Du är utbildad arkitekt, landskapsarkitekt, planeringsarkitekt eller motsvarande. Vi behöver dig som har tillräckliga kunskaper och erfarenheter för att direkt, självständigt och genom gott samarbete kunna driva och handlägga detaljplaner. Du behöver vara noggrann och systematisk samt ha goda kunskaper i gestaltning och skissarbete, plan- och bygglagen, miljöbalken och autoCAD. Det är även viktigt att du har god kommunikationsförmåga i både tal och skrift samt en god social förmåga eftersom du kommer att ha många kontakter med kollegor, invånare, näringsidkare, markägare och andra myndigheter.

Såväl planchef som facklig representant har semester och är åter tillgängliga den 13 respektive 16 augusti. Är du intresserad av tjänsten och har frågor är du varmt välkommen att höra av dig när de är på plats igen.

Ansökan

Referensnummer:   A893603

Gör ansökan

Övrigt

Burlövs kommun ser mångfald som en styrka i vårt gemensamma uppdrag.

Vi erbjuder utvecklingsorienterade arbetsplatser som kännetecknas av trivsel och arbetsglädje. Våra medarbetare är engagerade och i högsta grad delaktiga i att steg för steg realisera kommunens mål och uppdrag utifrån vår värdegrund.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.