jobb just nu!

Personlig assistent

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med ca 15 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap.

Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss?

Arbetsuppgifter

Utföra personlig assistans åt medelålders kvinna dygnet runt vaken.
I arbetsuppgifterna ingår personlig omvårdnad, sociala aktiviteter, till viss del sjukvårdsinriktade arbetsuppgifter. Allmänna göromål som utförs i ett enskilt hem.

Kvalifikationer

Personlig lämplighet och inlevelseförmåga är en förutsättning för arbetet hos denna brukare. De sjukvårdande arbetsuppgifterna kräver inte undersköterska som kompetens men du behöver vara öppen för att gå bredvid och lära dig vissa moment av mer sjukvårdande karaktär. Vi söker bara kvinnlig personal för detta ärende.
Tidigare arbete inom verksamhetsområdet är meriterande.
Körkort erfordras

Arbetslivserfarenhet inom personlig assistans är meriterande.

Anställningens omfattning

Tillträde omgående, urval sker löpande under ansökningstiden.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A796621

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.
Vi söker assistenter för både dag/kväll och vaken natt tjänstgöring.

Övrigt

Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.