jobb just nu!

Personlig assistent sökes till ett barn

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen att söka jobb i Gnosjö kommun, en spännande arbetsplats där det finns stora möjligheter för dig att utvecklas i din karriär. Gnosjö kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med ca 900 anställda. Våra värdeord är mångfald, närhet, samhörighet, delaktighet och samverkan - livskvalitet för alla. Som personalförmåner erbjuder vi friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Vi arbetar aktivt med vårt mål att ha en god arbetsmiljö där medarbetarnas kompetens och initiativ tas tillvara.

Gnosjö kommun ligger i Jönköpings län där Gislaved, Värnamo och Vaggeryd är närmaste kommungrannar. Vi bildar tillsammans det så kallade GGVV-området och här finns en expansiv småföretagaranda som är unik i Sverige, och där vi som kommuner samverkar inom flera olika verksamhetsområden. Den speciella Gnosjöandan lever i allra högsta grad genom människors företagsamhet, finurlighet, samarbetsvilja och lösningsorienterade förhållningssätt.Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med ett litet barn som bor tillsammans med sina föräldrar. Barnet är i behov av personal dygnet runt och det innebär att vi nu söker en personal till vaken natt.

Kvalifikationer

Önskvärt är att du har omvårdnadsutbildning eller annan likvärdig utbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig.
Även att Du har erfarenhet att arbeta som personlig assistent. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi ser att du har ett stort engagemang, är ansvarsfull, positiv och ser möjligheter. En förutsättning är att du tycker om att arbeta med barn.
Vi ser gärna att du har arbetat som personlig assistent eller liknande arbete.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-11-01

Tidsbegränsad till: 2020-01-31

Ev. förlängning Anställningar under förutsättningar att erforderliga beslut fattas.
3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   A900727

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

1 nattjänst

Arbetstid: Schema.
Årsarbetstid
Önskeschema

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gnosjö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gnosjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.