jobb just nu!

Personlig assistans söker sommarvikarier

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Örkelljunga är en del av ”Familjen Helsingborg” där 11 kommuner i det expansiva Skåne Nordväst tillsammans arbetar för att gynna den gemensamma regionen. Örkelljunga är en kommun med stabil ekonomi och har idag 10 000 invånare. Örkelljunga kännetecknas av en närhet där ett starkt samarbete och korta beslutsvägar utgör styrkan i den lilla kommunen. Här har du som medarbetare större möjlighet att påverka din personliga utveckling likväl som verksamhetens utveckling i stort. I Örkelljunga kommun arbetar vi med ett professionellt bemötande präglat av våra tre värdeord; kunskap, omtanke och handling. Som en del av Örkelljunga kommun har du möjlighet att arbeta gränsöverskridande och göra skillnad.

Socialförvaltningen i Örkelljunga kommun består av äldreomsorg, omsorg för funktionsnedsatta, individ och familj, hemsjukvård och administration. Förvaltningen har drygt 300 medarbetare och verksamhet bedrivs dygnet runt.

Arbetsuppgifter


Vill du ha ett utvecklande och roligt jobb där din insats verkligen gör skillnad?
LSS i Örkelljunga kommun erbjuder sommarvikariat/ timanställning inom personlig assistans

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att stödja, hjälpa och motivera brukarna i deras vardagliga sysslor, som städning, hygien och fritidsaktiviteter.

Kvalifikationer

Önskvärt är att du har utbildning som undersköterska, personlig assistent eller att du genomgått annan pedagogisk utbildning. Vi söker personer som är lugna, pedagogiska, ansvarsfulla och utåtriktade. Vi ser gärna att du är flexibel och har lätt för att samarbeta, och att du är kreativ med en vilja att sätta guldkant på andras tillvaro.
- Körkort och datorvana är meriterande

Erfarenhet av att arbeta med människor med funktionsnedsättning är meriterande.

Anställningens omfattning

Rekrytering sker löpande

Ansökan

Referensnummer:   A849180

Gör ansökan

Övrigt

Som ett led i att bli en mer hälsobringande kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Vi bedriver både jämställdhets och mångfalds främjande insatser. Vi ber dig att söka digitalt för att säkerställa kvalitet och vår hantering av ansökningarna. Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag.