jobb just nu!

Parkarbetare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Burlövs kommun- den kreativa mötesplatsen för boende, näringsliv, utveckling och kultur.
Här skapar vi värde för våra medborgare i en kommun i tillväxt.

Vill du vara med och bygga det attraktiva, tillgängliga, hållbara och trygga Burlöv?

Arbetsuppgifter

Vi söker 3-4 säsongsarbetare. Du ska tycka om att arbeta med händerna och vilja bidra till att förbättra kommunens gröna ytor. Burlövs Kommun är liten till ytan, vilket innebär att det är lätt att ta sig från ett ställe till ett annat.

Arbetsuppgifterna är varierande och består av exempelvis lövhantering, plantering, ogräsrensning, sopning, pappersplock, tömning av latrintunnor, beskärningsarbeten, skötsel av lekplatser m.m. vilket innebär att den ena dagen sällan är den andra lik.

Kvalifikationer

Du är ansvarstagande och flexibel och tar initiativ och strävar efter förbättringar. Du tycker om att vistas utomhus i alla väder, har ett stort servicetänk och din inställning är att alltid i första hand göra ett gott arbete. Arbetsgruppen är liten och alla får hjälpas åt för att verksamheten skall gå runt.

Vi söker Dig som har någon form av utbildning med inriktning trädgård/ växtkännedom alternativt ettårig YKB-utbildning med dokumenterad yrkeserfarenhet som vi bedömer likvärdig.

Du innehar minst B-körkort. Det är meriterande om du har vana att köra traktor, gräsklippare, lätt lastbil, lift eller truck eller att hantera trädgårdsmaskiner såsom röjsåg, trimmer, motorsåg etc.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-04-01

Tidsbegränsad till: 2019-09-27

Eventuellt tidigare
3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   A849381

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Burlövs kommun strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Burlövs kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.