jobb just nu!

Operationssjuksköterska till Operationsservice kirurgi IPV i Malmö

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gör skillnad. Varje dag.

Utmanas du av avancerad sjukvård, skarpa lägen och akuta situationer? Drivs du av att förbättra verksamheten tillsammans med dina kollegor? Då kan du vara just den vi söker. Hos oss får du både fatta snabba beslut i hanteringen av plötsliga, oförutsägbara händelser men även arbeta metodiskt med avancerade ingrepp unika för vår verksamhet. Du får en djup kunskap, en bred erfarenhet och en chans att vara med och utveckla verksamheten.

Verksamhetsområdet Intensiv- och perioperativ vård (IPV) ansvarar för anestesi-och operationssjukvård på SUS, Malmö/ Lund och omfattar Operationsservice Kirurgi (OK), Operationsservice Kvinno Kirurgi (OKK), Operationsservice Ortopedi (OO), Operationsservice Rekonstruktiv Kirurgi (ORK) och anestesiservice vid handkirurgiska ingrepp.

Operationsservice Kirurgi (OK) är en spännande operationsavdelning under ständig utveckling. Vi ger anestesi och operationsservice åt elektiv nedre gastro kirurgi, endovaskulär-/kärlkirurgi, urologi, transplantationskirurgi, akutkirurgi samt anestesi vid röntgenundersökningar. Till enheten hör också en preoperativ avdelning. Enheten ansvarar för akuta larm inom sjukhuset och bemanning vid transporter mellan sjukhus.

Arbetsuppgifter

Nu söker operationsservice kirurgi (OK) en operationssjuksköterska.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta inom en spännande och starkt utvecklande verksamhet. Ditt arbete följer funktionsbeskrivning för operationssjuksköterskor i Sverige. Du kommer att arbeta integrerat i team tillsammans med andra yrkeskategorier för att erbjuda patienten bästa möjliga vård. Du bidrar till en god stämning i teamet genom din kommunikationsförmåga och ditt sätt att samarbeta med kollegor.

Vi önskar även att du precis som vi värdesätter ett arbete som präglas av det egna ansvaret, delaktighet och förtroende/samarbete mellan kollegor och närmaste chef. Vi jobbar kontinuerlig med kompetensutveckling för vår personal. Vi erbjuder dig ett individuellt introduktionsprogram anpassat efter din kompetens med handledande operationssjuksköterskor som har lång och bred erfarenhet som vi är otroligt stolta över. Stora möjligheter kommer att ges till att vara med och vidareutveckla enhetens arbete. Vi arbetar i team med möjlighet till fördjupning inom våra specialiteter.

Vill du vara med där det händer? Då är det hit du ska söka dig, vi står just nu i en fas där vi vill sektionera oss och behöver personer med stark drivkraft, engagemang och entusiasm.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård och har vidareutbildning inom operation. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Du är trygg i din roll som sjuksköterska och har förmåga att fatta såväl stora som små beslut. Du är bekväm med att arbeta självständigt, gillar att samarbeta och har god kommunikativ förmåga i kontakt med både patienter, arbetskamrater och chefer.

I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan.

Anställningens omfattning

Tillträde 2019-02-01 eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A834051

Gör ansökan

Övrigt


Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (SUS) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. SUS är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso-och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående.
Välkommen till Skånes universitetssjukhus!

http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.