jobb just nu!

Operationssjuksköterska, Kirurgcentrum, Lycksele

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Region Västerbotten drivs av att skapa en trygg och stark region som människor vill leva i, flytta till, verka i, besöka och samarbeta med. Vi visar hur god hälsa och hållbar utveckling hänger ihop och verkar för att de stärker varandra. Vårt uppdrag är att erbjuda och utveckla hälsa, vård och regional utveckling tillsammans med människor, näringsliv och samhällsaktörer. Vi erbjuder också universitetssjukvård för norra Sverige med nationell och internationell spetsforskning samt utbildning av hälso- och sjukvårdens alla professioner.

Lycksele är staden i Lappland som kan erbjuda växlande årstider, rik fritid och bra boende. Om du vill bo i en stad och samtidigt leva nära naturen är Lycksele svårslaget. Vi möter patienter från vårt upptagningsområde som är lika stort som Schweiz- med drygt 40 000 invånare. Avståndet mellan tex Tärnaby/Hemavan och Lycksele är cirka 25 mil. Sjukhuset har en aktiv personalklubb och präglas av ett gott samarbetsklimat mellan olika yrkeskategorier och kliniker.

Vi söker nu en operationssjuksköterska till operationsavdelningen i Lycksele. Vi ingår i Kirurgcentrum i Västerbotten och arbetar tätt ihop med Anestesin. Avdelningen består av operation och centralsteril med ett tjugotal anställda. Anestesiavdelningen har 10 st anställda. Operationsavdelningen har fem operationssalar som används till allmän kirurgi, ortopedi, gynekologi och urologi.

Vi arbetar dagtid måndag till fredag och övrig tid finns ett operationslag i beredskap.

Arbetsuppgifter

Som operationssjuksköterska hos oss arbetar du, dagtid måndag till fredag, Vi har en modern operationsavdelning med fem salar, var av tre salar särskilt utrustade för implantatkirurgi. Vår dagliga verksamhet består av akuta- och elektiva ingrepp inom allmän kirurgi (inkl obesitas), ortopedi, urologi, gynekologi.

Arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag, men i tjänsten igår även schemalagd beredskap i hemmet vilket innebär att du med kort varsel måste kunna inställa dig för arbete.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård.

Som person ser vi att du har en god samarbetsförmåga och är flexibel i tanke och handling. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att passa in hos oss tror vi att du tycker om glada upptåg samtidigt som du snabbt kan växla till fokus på arbetsuppgifterna, stundtals med hög arbetsbelastning.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-09-02

Omgående, eller enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   190805

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.