jobb just nu!

Onkologklinikens dagsjukvård söker sjuksköterska

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Onkologkliniken är en länsövergripande klinik med verksamhet på Centrallasarettet i Växjö och på Lasarettet i Ljungby. Totalt arbetar 117 medarbetare inom kliniken.
Kliniken består av följande delar: strålbehandlingsenhet, slutenvårdsavdelning med 18 vårdplatser, öppenvård med onkologisk dagvårdsverksamhet på båda sjukhusen samt traditionell mottagning. Inom öppenvården finns även en klinisk prövningsenhet och palliativa teamet.

Inom den onkologiska dagsjuksvården i Växjö arbetar idag 9 rutinerade medarbetare med stort engagemang för patienterna.

Nu söker vi dig som vill arbeta för en fin dagsjukvård för våra cancerpatienter tillsammans med dina medarbetare i Växjö.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ha en viktig funktion för de patienter som har möjlighet att få vård och behandling genom dagsjukvården. Du kommer bland annat att ge antitumoral behandling, vara stöd genom telefonrådgivning och ta hand om akut sökande patienter hos oss. Du kommer även vara delaktig i fortsatt arbete med utveckling av kontaktsjuksköterskans roll.

Som sjuksköterska på dagsjukvården är det önskvärt med tjänstgöring vid onkologens vårdavdelning var 6:e helg, vilket berikar kunskapen och erfarenheten av den onkologiska patienten.

Hos oss är det en självklarhet med god introduktion utifrån dina individuella förutsättningar för att du skall känna dig trygg i arbetet. Du kommer bland annat utbildas i att ge cytostatika genom en webbaserad distansutbildning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Gärna med goda kunskaper och erfarenhet av cancersjukdomar. Meriterade och önskvärt är att du har onkologiutbildning, men inget krav.

För att känna dig trygg med arbetsuppgifterna krävs att du har goda tekniska färdigheter. Vi värdesätter att du uppfattas vara flexibel och lyhörd. Du känner dig trygg i din yrkesroll och inger ett lugn till patienterna som du kommer att möta. Vi värnar om vårt goda samarbete inom kliniken och förväntar oss att du vill vara en självklar samarbetspartner till såväl dagsjukvårdens som övriga medarbetare inom kliniken.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Minst 1 års arbetslivserfarenhet som leg. sjuksköterska.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   SHV 186/19

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Urval och rekrytering sker löpande beträffande denna annons.

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Offentliga jobbs telefonsupport på tel 0771-704 704.