jobb just nu!

Område Psykiatri välkomnar sjuksköterskor till öppenvården

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med och driva den fortsatta utvecklingen av en modern psykiatri i Region Jämtland Härjedalen? Då är du den vi söker!
Är du intresserad av neuropsykiatri, psykoser, missbruk och beroende samt vuxna med intellektuell funktionsnedsättning finns intressanta och utvecklande tjänster i vår nya öppenvård i område psykiatri Region Jämtland Härjedalen!
Du kommer att arbeta i en tvärprofessionell arbetsgrupp där samarbete och ett stort engagemang för den aktuella patientkategorin står i fokus. Arbetet består av patientkontakt främst i öppenvård, men även över vårdgränser.

Arbetsuppgifter

Sjuksköterskor inom psykiatrisk vård samordnar och leder omvårdnadsarbetet utifrån evidensbaserad kunskap samt i relation till patientens individuella behov.
Som sjuksköterska i vår nya öppenvård kommer du att ha ett varierande och vårdintensivt arbete med mycket egenansvar. Du bedömer patientens behov av vård, prioriterar och behandlar. Vi har ett varierat arbete, i det enskilda patientmötet.

För att du ska trivas hos oss är du trygg i din yrkesroll och trivs med att den ena arbetsdagen inte behöver vara den andra lik.
Du har förmåga att ställa om vid olika situationer, kan självständigt ta ansvar för att prioritera mellan olika arbetsuppgifter, ta egna initiativ och fatta beslut i svåra situationer. Du har god förmåga att kommunicera, vara lyhörd för din omgivning liksom att samarbeta med kollegor. Du trivs med att vara tillmötesgående i ditt bemötande och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Arbetet kräver att du är stabil och kontrollerad i svåra situationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har förmågan att planera och strukturerar ditt eget arbete samt driva flera uppgifter parallellt.
Du är van datoranvändare och har god kommunikationsförmåga i både tal och skrift.

Som sjuksköterska inom öppenvård kan du alltid se fram emot nya utmaningar!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lägst högskoleutbildning och är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av psykiatri.
Vidareutbildning med inriktning psykiatri är meriterande lika så steg 1 utbildning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   Persr/337/2019

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Dagtid.