jobb just nu!

Nu söker vi en sjuksköterska till kusten, område Syd!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

På vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi med människor. Riktiga människor. Människor som, precis som du, lever livet. Vi är cirka 3000 kollegor som på olika sätt möjliggör att stadens äldre och personer med funktionsnedsättning kan leva ett rikt och självständigt liv.

Har du någonsin funderat på att arbeta med hemsjukvård? Då har du tur! Vi söker en ny kollega till Kusten, område Syd. Du kommer att få ett fritt och flexibelt arbete med möjlighet att själv lägga upp din arbetsdag.

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss arbetar du med att möjliggöra för den enskilde att leva ett så självständigt liv som möjligt.

Du kommer bistå med bedömning av den enskildes tillstånd och utifrån det vidta åtgärder. I arbetet samverkar du i team såväl internt som externt för att tillgodose den enskildes omvårdnadsbehov. Arbetet kommer även innebära att handleda och utbilda omvårdnadspersonal samt vara ett stöd för övriga professioner i teamet.

Låter ett arbete hos oss på hemsjukvård Syd som en spännande utmaning för dig kan du kontakta Towe som är vår enhetschef, kanske redan idag så berättar hon mer om vad det innebär att jobba hos oss. Du är även hjärtligt välkommen att besöka oss på arbetsplatsen.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete med möjligheter till egen utveckling. Arbetsplatsen är rökfri och hälsomedveten. Som anställd får du ett friskvårdsbidrag på 3000 kronor per år samt tillgång till en förmånsportal fylld med förmåner och erbjudanden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta med människor och möter varje individ utifrån individens behov och önskemål. Du ska vara trygg i dig själv och bekväm med att arbeta självständigt och att handleda andra.

För att gå vidare i rekryteringsprocessen behöver du

• vara legitimerad sjuksköterska

• ha goda kunskaper inom aktuell lagstiftning, exempelvis HSL, SoL och LSS

• ha grundläggande datorkunskaper och dokumentationsvana

• inneha B-körkort.

Det är meriterande om du har arbetat inom hemsjukvården tidigare.

Vi tar stor hänsyn till personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   C31338

Gör ansökan

Övrigt

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-10 10 29.

Innan anställning kommer vi att begära att du lämnar utdrag ur Polismyndighetens belastningsregister 9 §, enskild person, PM 442.3 (15-11-16) i oöppnat kuvert. Denna ska tas med till intervju.

Helsingborgs stad arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Helsingborgs stad.