jobb just nu!

Nattsjuksköterska till Malmö stad

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är, med våra 6 400 medarbetare, Malmö stads största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård, rehabilitering och dess biståndshandläggning. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Var med och bygg morgondagens vård och omsorg Malmö behöver dig!

Arbetsuppgifter

Malmö stads nattsjuksköterskor tillhör en central organisation bestående av kvalificerade sjuksköterskor och distriktssköterskor som tillsammans arbetar mot hela Malmö stad. På varje arbetspass tjänstgör vanligen sju sjuksköterskor, två utav dessa ansvarar för telefonrådgivning till omvårdnadspersonal samt planerar och fördelar arbetet för de övriga sjuksköterskorna. Arbetet består både av planerade samt akuta insatser. Vi utgår centralt från våra lokaler vid Nobeltorget.

Vill du jobba med ett härligt gäng kollegor med möjlighet att utvecklas och kunna vara kreativ i din yrkesutövning? Vill du att din kompetens och erfarenhet värderas och gillar du att jobba självständigt med lite kluriga situationer som du älskar att lösa? Då är den här tjänsten passande för dig.

Som sjuksköterska på natten bedömer och utför du medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser. I arbetet ingår även att handleda och delegera övrig omvårdnadspersonal. För oss är det viktigt att all personal och alla våra medborgare skall känna sig väl bemötta, sedda och delaktiga.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård.

Tjänsten passar dig som känner dig trygg med att arbeta självständigt och att handleda andra. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbete. Detta är inte ett krav så tveka inte att inte söka dig till oss även om du är nyutexaminerad sjuksköterska. Vi har möjlighet att ge dig en längre bredvid gång och god introduktion till arbetet!

Vi välkomnar förmåga till nytänkande och ser stora fördelar med att du aktivt är med och utvecklar verksamheten. Tjänsten passar dig som är lugn, metodisk och har god samarbetsförmåga i alla led, även när kluriga situationer uppstår.

För oss är det viktigt att du tycker det är spännande med ny teknik då vi ständigt försöker utveckla och underlätta verksamheten.

B-körkort krävs för att du ska kunna ta dig runt i arbetet.

Anställningens omfattning

Tillträde efter överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   175-18-212

Gör ansökan

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.