Nätverkstekniker till Unikom

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

IT kommuner i Skåne AB (Unikom) är ett IT-bolag som ägs av Bromölla, Hörby, Höör, Osby, Sjöbo och Östra Göinge. Vi är resultatet av ett flerårigt kommunalt samarbete där vårt upplägg är unikt i Sverige. Vårt uppdrag är en spännande satsning med en modern syn på kommunal IT-verksamhet.
Unikom levererar kvalitativ och säker drift av all IT till våra ägarkommuner. För att möta samhällsutvecklingens krav och kommuninvånarnas digitala förväntningar, innefattar även vårt uppdrag att tillsammans med kommunernas verksamheter arbeta med digital utveckling och stödja samverkan, framväxt och innovation.
Inom Unikom är vi idag ett 50-tal anställda och stolta över att vi tillsammans skapar en trivsam och utvecklande arbetsplats. Hos oss är teamkänslan viktig och vi är angelägna om att alla bidrar med sin kompetens, sina idéer och en positiv inställning. Nu befinner vi oss i ett expansivt skede och behöver bli fler kompetenta medarbetare som vill leverera en säker och utvecklingsinriktad IT-miljö tillsammans med oss.
Vi söker ytterligare nätverkstekniker med placering i Hörby.

Arbetsuppgifter

Som nätverkstekniker arbetar du med varierande arbetsuppgifter som t.ex. daglig drift, underhåll, implementeringar, felsökning, problemlösning, tekniska integrationer m.m. Du arbetar för att driva, stödja och utveckla nätverksmiljön för alla våra ägarkommuner. Rollen innebär både att arbeta självständigt och tillsammans med kollegor i vårt nätverksteam. Arbetsuppgifterna varierar beroende på kommunens verksamhetsområde och behov, vilket innebär att du kommer vara både på kontoret och på plats i verksamheterna. Vi erbjuder dig möjlighet att utvecklas genom att vi fokuserar på att leverera bra och långsiktiga lösningar.

Kvalifikationer

Vi har idag en blandad miljö som består av huvudsak produkter från Cisco. Du bör ha kunskap inom Ciscos lösningar för switching, routing och trådlöst.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med något av följande:
- IOS/IOS-XE/NX-OS
- Citrix Netscaler
- HP/Aruba
- Linux
- Prime infrastructure
- ISE
- FTD/FMC
- DNS/DHCP
- Wireless LAN Controller
- Nätverksövervakning

Rollen som nätverkstekniker kräver ett strukturerat arbetssätt. Som person bör du vara ansvarstagande, drivande och fungera väl i olika konstellationer, oavsett om det handlar om samarbetet inom arbetsgruppen, i de bolagsövergripande projekten eller utåt mot våra användare.
Det är viktigt att du har förmågan att prioritera i situationer när det är högre arbetsbelastning.
Du behöver också kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ men med grunden i arbetsgruppens samarbete.

Du erbjuds goda möjligheter till utveckling av både kompetens och specifika arbetsområden.

B-körkort fordras.

Vi söker både dig som har någon arbetslivserfarenhet inom liknande roll och även om du har hög kompetens och bred erfarenhet.

Anställningens omfattning

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1156118

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Två tjänster

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Vi tillämpar löpande rekrytering.