Musiklärare i fiol altfiol till Kulturskolan i Aneby kommun

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Aneby kommun tar vi avstamp i en värdegrund som bygger på Öppenhet, Utveckling och Ansvar i vår strävan mot att utföra vanliga jobb ovanligt bra. Vår ambition är att alltid vara lyhörda för framtiden och på så vis forma en effektiv verksamhet i framkant.

Välkommen till Aneby Kulturskola! Vi är en aktiv Kulturskola med stor utåtriktad verksamhet och ett gott samarbete med grundskolan. Vi träffar ca 200 elever varje vecka och undervisar i instrument, sång och dans.

Läs mer om varför du ska jobba i Aneby kommun, vår värdegrund och dina framtida kollegor på vår hemsida: https://aneby.se/sidor/kommun-och-politik/jobba-hos-oss.html

Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår att undervisa enskilt i fiol och altfiol från årskurs 2 och t o m gymnasiet.
Du ansvarar också för flera fiolensembler och stråkorkestrar. Undervisningen sker på
dag- och kvällstid på Kulturskolan och på kommunens grundskolor.

Tjänsten går att kombinera för 100% sysselsättningsgrad med musiklärare i piano (tjänst ref nr C88800). Ansök i så fall till en av tjänsterna och ange i ditt personliga brev att du är intresserad av en kombination!

Kvalifikationer

Som lärare på Kulturskolan är det viktigt, att du har en god samarbetsförmåga där du lyssnar, kommunicerar samt bidrar till en trygg och positiv undervisningsmiljö. Du är bra på att ta tillvara elevernas egna idéer och göra dem delaktiga. Du har förmåga att anpassa undervisningen utifrån både gruppen och enskilda elevers ålder, behov och förutsättningar.

Musiklärarexamen med inriktning fiol/altfiol eller utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig. Vi lägger stor vikt vid dina personliga kvalifikationer.

Med anledning av arbetet med elever kommer du att ombeds uppvisa utdrag ur belastningsregistret.

B-körkort samt tillgång till egen bil.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2022-08-08

Visstid läsåret 22/23 Tillträde i augusti eller enligt överenskommelse. Tjänsten är ett vikariat för studieledig kollega.
80%
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   C88794

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.
Dag- och kvällstid

Övrigt

Eventuell kontakt från rekryteringsföretag och säljare undanbedes.