jobb just nu!

Musiklärare till Uppvidinge Kulturskola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Uppvidinge kommun är kommunens största arbetsgivare med cirka 800 anställda. I våra verksamheter jobbar vi efter värdeorden mod, tolerans och kreativitet. Vi vill att våra anställda ska känna stor delaktighet och att det ska finnas utrymme för kreativitet, flexibilitet och utveckling. Dina idéer är betydelsefulla. Hos oss har du möjlighet att verkligen göra skillnad för kommunens invånare.

Att våra anställda känner arbetsglädje och har god hälsa är viktigt för oss. Därför satsar vi på hälsofrämjande insatser.

Välkommen med din ansökan och välkommen till en kommun med ett blomstrande näringsliv, ett rikt föreningsliv och närhet till naturen!

Uppvidinge Kulturskola startade 1992 och ligger under barn- och utbildningsförvaltningen.

Här kan elever från år 1 till gymnasienivå lära sig spela instrument, sjunga och delta i ensembler. Man kan också ägna sig åt bild, dans och teater.

Kulturskolan ger, förutom ett aktivt kulturliv, elever stora möjligheter att utveckla sin uttycksförmåga, fantasi, motorik, gehör, koncentrationsförmåga samt att lyssna. Även förmåga att samverka i grupp.

Arbetsuppgifter

Som musiklärare på Uppvidinge Kulturskola kommer du ha ansvar för år 2 i musik på 4 av kommunens 5 enheter samt ansvarar för enskild undervisning i piano samt blås.

Ambulerande tjänst.

Kvalifikationer

Kulturskolan har inte något krav på lärarlegitimation men relevant utbildning är nödvändigt samt viss erfarenhet av pedagogiskt arbete ses som en fördel.

Som sökande skall du ha ett starkt engagemang och brinnande intresse att medverka till att utveckla Kulturskolan.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-08-12


Intervjuer kan påbörjas innan ansökningstiden gått ut.

Ansökan

Referensnummer:   A887550

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Viss kvällstid, vid uppspelningar och konserter.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.