jobb just nu!

Modersmålslärare i finska

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Kramfors kommun är det naturliga navet i Höga Kusten, format under årtusenden. Hos oss kan människor, platser och miljöer växa efter sina egna förutsättningar. Engagemang tas tillvara, det är enkelt att mötas och vi har mod att genomföra våra idéer. Tillsammans skapar vi framtiden!

I Kramfors kommun är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi skapar bästa möjliga vardag och välfärd för våra medborgare. Tillsammans arbetar vi för ett samhälle fyllt av livskraft. Vill du också vara med och bidra?


Arbetsuppgifter

Kramfors kommun söker nu en modersmålslärare i finska. Tjänsten som modersmålslärare är 50 % men i kombination med andra behörigheter kan eventuellt heltid erbjudas.

Du kommer i din roll som modersmålslärare i finska att arbeta med elever på olika orter inom kommunen inom såväl grundskolan som på gymnasiet.

Kvalifikationer

Du pratar finska flytande och du är väl förtrogen att läsa och skriva på finska, helst som modersmål. Vi ser gärna att du har pedagogisk utbildning samt erfarenhet av att jobba inom skolverksamhet.

B-körkort är ett krav eftersom du reser mellan skolorna.

Anställningens omfattning

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A861359

Gör ansökan

Övrigt

I vår kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

För att hålla en hög kvalitet i processen och ha en god kommunikation med dig som söker vill vi att du skickar din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Ange referensnummer och löneanspråk i ansökan. Utdrag ur belastningsregistret och referenser lämnas däremot vid begäran.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Varmt välkommen med din ansökan!