jobb just nu!

Medicinsk sekreterare till vårdcentralen Birka

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

På vårdcentralen Birka har vi ungefär 7700 listade personer. Vårdcentralen ligger på Öster i Växjö och är en lagom stor vårdcentral med korta kommunikationsvägar och ett positivt arbetsklimat.

Du kommer att bli en av fyra medicinska sekreterare som är i olika åldrar och har olika erfarenheter. Hos oss kombineras gott samarbete med självständiga arbetsuppgifter. Vi har ordning och reda i fokus och respekt för människan, såväl för varandra som för våra patienter. Ett gott bemötande i receptionen ska prägla besöket på vårdcentralen.


Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare hos oss är du en viktig del av vårdcentralen. Du erbjuds ett stimulerande och omväxlande arbete. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är journalskrivning och receptionsarbete. I ditt arbete kommer det dessutom att ingå en del annat administrativt arbete såsom remisshantering, svarshantering, posthantering m.m.

Dessutom får du trevliga arbetskamrater som trivs och har roligt på jobbet och som brinner för att ge god service till kollegor och patienter.
Våra arbetstider är dagtid, måndag till fredag.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss här: http://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-kronoberg/

Kvalifikationer

Dokumenterad medicinsk sekreterarutbildning är ett krav.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete på vårdcentral. Det är även positivt om du har stor datorvana och intresse för IT-frågor.

Som person är du noggrann, du planerar och organiserar arbetet på ett effektivt sätt. Du är flexibel i både tanke och handling och har ett positivt förhållningssätt.

Du ska ha lätt för att samarbeta både internt och externt och vill medverka till en god arbetsmiljö. Du är engagerad och vill vara delaktig i vårdcentralens utvecklingsarbete.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   PVR 102/19

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.