jobb just nu!

Medicinsk sekreterare till endoskopimottagning i Malmö

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gör skillnad. Varje dag.

Endoskopimottagningen utför undersökningar i hela mag- och tarmkanalen. Vi utför gastroskopier, koloskopier, duodenoskopier, kapselundersökningar, ESD, endoskopiskt ultraljud och ERC både i diagnostiskt syfte och i behandlingar. Då vi är ett universitetssjukhus utförs det en hel del annorlunda undersökningar och vi ligger hela tiden i framkant när det kommer till forskning och utveckling! Vi är en växande verksamhet med ett härligt arbetsklimat där vi arbetar tillsammans i team med sjuksköterskor, läkare, undersköterskor och sekreterare. På avdelningen arbetar cirka 25 medarbetare inom professionerna läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och sekreterare.
För enhetschefen Yvonne Rundgren är det viktigt med ett närvarande ledarskap, där skratt och glädje är viktiga grundstenar. Till Yvonne kan du komma med och diskutera både stort och smått, något som både uppskattas och sätter ton för hela arbetsgruppen.

- Jag eftersträvar alltid att skapa så bra förutsättningar som möjligt för mina medarbetare att ta väl hand om patienterna och samtidigt skapa en bra arbetsmiljö. Det är viktigt för mig att du som medarbetare känner att du får det stöd och de förutsättningar du behöver för att ditt arbete inte bara ska flyta på, utan även kännas utvecklande, säger Yvonne.

Arbetsgruppen präglas av ett tätt samarbete och ett tydligt utvecklingsfokus. Ett bra exempel är att vi varje dag träffas vid pulstavlan för att gå igenom dagens program och att vi varje vecka har möten där vi diskuterar rutiner och möjliga förbättringar. Det är en kompetent personalgrupp där vi delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter vilket gör att du hela tiden utvecklas i din profession.

Arbetsuppgifter

Är du intresserad av ett arbete på en spännande enhet med stor variation i arbetsuppgifter? Då har du kommit rätt! Vi söker nu en medicinsk sekreterare till endoskopimottagningen i Malmö!

Som vår nya kollega kommer du ansvara för det administrativa arbetet kring patienten såsom journalskrivning, bokning och diagnosregistrering. Vidare bemannar du patienttelefonen, har hand om post- och remisshantering, statistik samt ansvarar för våra administrativa system. Vi arbetar i SectraRis som använder taligenkänning och du kommer även ansvara för att lära upp nya läkare i tekniken.

Nytt journalsystem (SDV) kommer att införas inom en snar framtid och vi ser gärna att du är med och inför detta på vår mottagning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är medicinsk sekreterare med godkänd utbildning i Hälso- och sjukvårdsadministration 80p KY eller 400p YH alternativt har motsvarande medicinsk sekreterarutbildning. Därtill har du goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Har du arbetat i journalsystem såsom Melior och SectraRis eller liknande är det meriterande. Vi värdesätter även att du har ett intresse av att utveckla arbetet med 1177 på endoskopimottagningen.

Du är noggrann, flexibel, initiativrik samt har en god organisations- och samarbetsförmåga. Du kan arbeta såväl självständigt som i grupp, är utåtriktad och har servicekänsla då arbetet innebär mycket kontakt med människor. Arbetet kräver engagemang och ansvar varför personlig lämplighet väger tungt.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningens omfattning

Tillträde 2020-03-01.

Ansökan

Referensnummer:   A912824

Gör ansökan

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (SUS) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. SUS är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso-och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående.
Välkommen till Skånes universitetssjukhus!

http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.