jobb just nu!

Medicinsk sekreterare till ögonmottagning i Landskrona

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gör skillnad. Varje dag.

Ögonmottagningen i Landskrona har lång och bred erfarenhet inom ögonsjukvård och bedriver både mottagnings- och operationsverksamhet med totalt cirka 10 000 besök per år. Vi är cirka 15 tillsvidareanställda medarbetare (läkare, sjuksköterska, optiker, ortoptist, undersköterska) varav 3 stycken är medicinska sekreterare.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en medicinsk sekreterare till ögonmottagningen i Landskrona.

Du kommer ha ett nära samarbeta med hela teamet på mottagningen. Dina arbetsuppgifter består av patientadministration kring patientens möte med vården så som remisshantering, diktatutskrift, diagnosregistrering, bokning/bevakning, intyg, provsvar samt telefon- och postservice. Även andra administrativa arbetsuppgifter utifrån verksamhetens behov ingår som till exempel IT/telefoni.

Kvalifikationer

Du som söker har godkänd utbildning i Hälso- och sjukvårdsadministration 80 p (KY) eller 400p (YH) alternativt motsvarande läkarsekreterarutbildning. Tidigare erfarenhet som medicinsk sekreterare, gärna inom ögonsjukvård ses som meriterande. Vidare har du goda kunskaper i det svenska språket, god datorvana och är välbekant med den medicinska terminologin. Kunskaper och erfarenhet av Melior och Pasis ses som önskvärt.

Vi lägger stort värde vid att du som person är noggrann, flexibel och positivt inställd till de uppgifter och utmaningar som du ställs inför. För att lyckas i denna roll bör du ha ordningssinne och social kompetens. Vidare har du integritet och förstår vikten av att hantera information på ett professionellt sätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningens omfattning

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A916307

Gör ansökan

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånes universitetssjukvård är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar och består av Skånes universitetssjukhus, som finns i Lund och Malmö, samt sjukhusen i Trelleborg, Landskrona och Ystad. Skånes universitetssjukvård erbjuder vård, forskning och utbildning på nationell, regional och internationell nivå. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation, där våra 13 500 medarbetare driver och utvecklar hälso-och sjukvård i livets alla skeden tillsammans med våra patienter och deras närstående. Välkommen!

http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.