jobb just nu!

Medicinsk sekreterare, Rättspsykiatriska regionkliniken

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Ett glatt gäng söker ny kollega till Rättspsykiatriska regionkliniken i Växjö. Vår klinik är en specialistenhet inom rättspsykiatrin och vårdar både kvinnor och män. Flertalet av våra patienter är överlämnade av domstol till vård. Vi tar även emot patienter från kriminalvården som är i behov av psykiatrisk omvårdnad och behandling.

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare på Rättspsykiatriska regionkliniken i Växjö kommer du att tillsammans med dina kollegor ha sedvanliga medicinska sekreteraruppgifter. Ni har även ansvar för kontakter och samarbete med förvaltningsrätt och andra myndigheter.
I rollen som sekreterare ingår du i teamsamverkan med andra professioner på kliniken där du också kommer att medverka på ronder och teamkonferenser. Vi lovar dig ett roligt och omväxlande arbete!

Kvalifikationer

Du är utbildad medicinsk sekreterare/ läkarsekreterare med god förmåga till självständigt arbete och planering.

Vi söker dig som är noggrann, flexibel och har lätt för att samarbeta med andra yrkesprofessioner. Du ska även vara serviceinriktad och ansvarstagande.

Arbetslivserfarenhet och erfarenhet av journalsystemet Cambio Cosmic är meriterande.

I samband med rekrytering begär vi utdrag ur brotts- och misstankeregistret samt alkohol-och drogtest via vår företagshälsovård.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   PSC 57/19

Gör ansökan

Övrigt

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-10 10 29.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.