jobb just nu!

Mark- och exploateringsingenjör

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

På Tjörn får medarbetarna ta plats! Här finns plats för dig också!
”Vi hjälper varandra att se nya möjligheter.” ”Det finns en närhet till ledning och politiker.” ”Man tar vara på medarbetarnas resurser.” ”Det känns bra att jag kan bidra till att underlätta i människors vardag.”
Fyra röster från fyra anställda i Tjörns kommun. Enligt den senaste medarbetarundersökningen är vi som jobbar i Tjörns kommun väldigt engagerade i våra arbetsuppgifter. Vi har också bra kolleger, vi gillar våra chefer och rekommenderar gärna andra att söka sig hit.

Kommunkansliet lyder under kommunstyrelsen och bidrar med övergripande kompetens inom en rad områden. Vi samverkar också med näringslivet och grannkommunerna i många frågor.
Här finns flera intressanta yrken, till exempel kvalitetsstrateger, kommunikatörer, ekonomer, integrationssamordnare, folkhälsostrateg och kommunjurist. På kommunkansliet får du arbeta med helheten och vara med och driva Tjörn framåt. Välkommen hit du också!

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår det att vara delaktig i exploateringsprojekt i kommunen avseende bostäder och industri eller andra verksamheter. Detta innebär bland annat att du upprättar och följer upp exploateringsavtal, hanterar genomförandefrågor i detaljplaneprocessen och andra avtal inom det fastighetsrättsliga området. En viktig del av arbetet är att köpa mark för att säkra framtida utveckling av kommunen. Du kommer även att genomföra försäljning av tomtmark för nybyggnation samt handlägga ärenden såsom arrenden och andra nyttjanderätter.
Tjänsten innefattar omfattande kontakter med exploatörer, markägare, kommuninvånare, politiker, myndigheter m fl.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning med inriktning mot lantmäteri eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du bör ha goda kunskaper i gällande lagstiftning och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du är en person som har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med medarbetare, allmänheten och olika kontaktpersoner. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   Klk 2019/255

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Medarbetarna i kommunkoncernen ska ha en bra arbetsmiljö och arbete i balans med familj och fritid. Arbetsgivaren erbjuder förmåner som personalvårdsstöd och friskvårdssubvention. Du har även gratis medlemskap i personalföreningen TKFF, om du varit anställd mer än tre månader. Du får ett årskort till Nordiska akvarellmuseet.
Alla nya månadsanställda erbjuds en heldags kommunövergripande introduktionsdag. Är du tillsvidareanställd har du möjlighet att leasa en miljöbil som personalbil.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vi har upphandlat med bemannings- och rekryteringsföretag.

Om du har problem med att ansöka via programmet Offentliga jobb vänligen kontakta supporten via telefonnummer 0771-693 693.

Tjörn är ö-kommunen med hög kvalitet i verksamheterna och havet i blickpunkten. Tjörn placerar sig högt i rankningar när skolor, äldrevård samt säkerhet och trygghet mäts.
Kommunens ekonomi är stabil och har varit det i många år. Det gör att Tjörns kommun hela tiden kan utvecklas. God service och tillgänglighet är angelägna frågor liksom infrastruktur.
På Tjörn tror vi att konst och kultur ger muskler åt själen och rustar våra barn och ungdomar för ett gott liv.
Tjörn möjligheternas ö hela året och för hela livet är Tjörns vision.