jobb just nu!

Malung-Sälens kommun söker sommarvikarier inom vård, omsorg och kost

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vi söker dig som vill bidra till att ge andra människor bra livskvalitet. Känner du att det kan vara intressant, då ska du söka till Malung-Sälens kommun. Vi kan erbjuda dig ett spännande och viktigt jobb i sommar!

Just nu söker vi dig som är intresserad att sommarjobba som vårdbiträde, personliga assistent, boendestödjare, undersköterska, ekonomibiträde, eller kock under vår ordinarie personals semester sommaren 2020, framförallt under veckorna 24-33.

Som sommarvikarie hos oss erbjuder vi dig en omväxlande arbetsmiljö samt ett socialt och meningsfullt arbete. En grundläggande introduktion på din arbetsplats kommer att göra dig redo för uppdraget.

Följande enheter söker sommarvikarier:
- Orrmyrgården
- Malungs Vårdhem
- Skålmogården
- Bompabacken
- Hemtjänsten norr
- Hemtjänsten söder
- LSS, socialpsykiatri, personlig assistans samt dagverksamhet för äldreomsorg

Arbetsuppgifter

Inom Socialförvaltningen är vår huvuduppdrag att arbeta med människor i behov av stöd, hjälp och omvårdnad för att hantera sin vardag. Hos oss arbetar vi både direkt i människors hem men också på särskilda boenden och i daglig verksamhet. Uppdrag och arbetsuppgifter kan komma att variera beroende på inom vilken verksamhet du kommer att sommarjobba.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har undersköterskeutbildning och tidigare erfarenhet av arbete med människor men det är inget krav på alla enheter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du behöver ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, då du bland annat kommer att dokumentera i vårt verksamhetssystem.

Det är viktigt för oss att du är flexibel, ansvarsfull och har en god förmåga att samarbeta.

För arbete i hemtjänsten så krävs också körkort.

Anställningens omfattning

Introduktion för arbete som sommarvikarie sker innan semesterperioderna startar.

Ansökan

Referensnummer:   A651570

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Vissa arbeten omfattas av registerkontroll, på uppmaning ska det kunna lämnas till ansvarig chef.

Vi tar enbart emot ansökningshandlingar via offentligajobb.se vilket innebär att vi INTE tar emot ansökningar via telefon, e-post eller per brev.

Inför rekryteringsarbetet har Malung-Sälens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryeringssajter och liknade.