jobb just nu!

Logoped till Svenshögskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Burlövs kommun- den kreativa mötesplatsen för boende, näringsliv, utveckling och kultur.
Här skapar vi värde för våra medborgare i en kommun i tillväxt.

Vill du vara med och bygga det attraktiva, tillgängliga, hållbara och trygga Burlöv?

Svenshögskolan är en modern skola med goda pendlingsmöjligheter från flera kranskommuner. Skolan har under de senaste 2 åren ökat rejält i elevantal. För att vi på bästa sätt ska kunna möta alla elever ser vi nu ett behov att knyta till oss en logoped.

Arbetsuppgifter

I rollen som logoped vill vi att du har en given plats i skolans elevhälsoteam där din erfarenhet och profession kommer väl till hands. Med din kompetens och erfarenhet bidrar du till förebyggande och främjande insatser som leder till god utveckling för hela verksamheten.
Du arbetar operativt och handledande mot, och med, pedagogisk personal för alla årskurser (F-6) men även gentemot enskilda elever.

Kvalifikationer

Förutom din utbildning ser vi gärna att du har några års erfarenhet att arbeta mot elever i årskurserna F-6.
Att du har ett flexibelt tänkande och har lätt för att skapa relationer med såväl pedagoger, elever som föräldrar är viktiga egenskaper.
Även om du kommer ingå i skolans elevhälsoteam och kommer att arbeta på uppdrag är det viktigt att du är en drivande person och som kan ta egna initiativ. Arbetet kan periodvis vara hektiskt och du behöver ha förmågan att prioritera. Vid behov behöver du ibland ta kontakt med externa aktörer.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   A849383

Gör ansökan

Övrigt

Intervjuer kommer att ske löpande. Intervjuer kommer att hållas på Svenshögskolan och under ordinarie arbetstid.
Burlövs kommun ser mångfald som en styrka i vårt gemensamma uppdrag.

Vi erbjuder utvecklingsorienterade arbetsplatser som kännetecknas av trivsel och arbetsglädje. Våra medarbetare är engagerade och i högsta grad delaktiga i att steg för steg realisera kommunens mål och uppdrag utifrån vår värdegrund.

Fackliga representanter nås via kommunens växel, 040-625 60 00
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.